med-motEDS

Direktlänk till inlägg 29 juli 2013

semesterns sista etapp 10-15 juli

Av med-moteds - 29 juli 2013 10:55

Onsdag10 juli

Körde från Ullared innan lunch o körde till falkenberg, vårt sista stopp på semesterrundan!

Körde inom på Hallands camp o köpte toamedel o en ny dörrstopp. Ringde campingen som då sa att jooo nån plats fanns väl kvar typ, ville vi boka?. Nä vi är hos er på 10 minuter så vi chansar. O när vi kom fram fanns de flera lediga platser. Fick en plats på ett nytt område, stora fina tomter med vatten o avlopp. Nu har vi ju ingen direkt nytta av det då vi inte hade nån avloppsslang med oss o inte har cityvattenanslutning. Men visst skönt o ha nära när man hämtar vatten o häller ut spillvatten. Toatömningen var också ganska nära!

E liten bit bort bara så var där en stor hoppkudde till barnens förtjusning.

Grabben körde en del med sin nya radiostyrda ”3hjuling” också.

Slog upp förtältet o sen tog vi de bara lugnt, eller nä vi åkte o storhandlade för de dagar vi tänkte ligga där. Så skönt o ha grejjer i kylen o veta vad man har o välja av.


Torsdag 11 Juli

Packade ihop oss o begav oss till stranden.

Härliga timmar där men tyvärr fick tösen soleksem!

På kvällningen så var de bamsegympa på campingen så jag satt på en bänk o tittade när lilla dottern gympade! Undertiden tog de andra två sig en löparrunda.


Fredag 12Juli

Fick vi sätta klockan, det var Ponnyridning kl.10 så jag o tösen knata dit, efter kom mannen med kameran- som la av när han kom fram..;-)


In till Falkenberg för o köpa uvtröjor till barnen. Hade turen på Kappahl att jag hade två olika 20/25% så vi kom billigt undan för 2 uvtröjor!

Ja vi körde förbi Siaglasshuset också o käka glass. Dåligt av dem att ha sååå stort vanligt sortiment o såå lite laktosfria o mjölkproteinfria. De e ju sia som säljer oatlys glass t.ex o dessutom så har siaglass ett av de godaste laktosfria sortimentet! Fick ta citron eftersom de hade citron, lakrits o smutron o de andra gillar jag ej. Premiär med citron men den var klart godkänd! Barnen tog varsen kula choklad o så testa de lime sorbet. Den var väldigt frisk o god i smaken men innehöll tyvärr skalbitar som man störde sig på!


Hoppade över stranden idag, men donnans bebis fick bada i en kasse;-)dockbad  


På kvällen var det radiostyrdbilkörning o det på tid;-) Ibland ska man ha tur, de var en likadan fjärr som sonen har till sin 3hjuling. Den styr tydligen ganska mycke annorlunda mot vanliga radiostyrda bilar så det var många skratt o många snurr på bilen. Som vinnare gick sonen!

  

Dottern blev jätteledsen för han vann en glass. O så var den där fruktansvärda orättvisekänslan igång igen. Jag blir T:O:K:I:G!!! Jag gick i princip flera meter framför henne när jag tvingade med henne hem. Vet inte hur vi ska få dem att fatta detta med rättvise grejjen, de ka ALDRIG bli exact lika i vad de ska göra, kan göra, vill ha, kan delta i, får, köper, vinner osv…. Det skiljer 3½år mellan dem o de är kille o tjej o framförallt är de INDIVIDER med egna åsikter o önskemål. Vi försöker verkligen ge de lika möjligheter, men precis likadant blir de aldrig!

Fick bli ett rejält snack om de sen.


Lördag 13 Juli

Beachen denna em också o då gick jag med ut vid ön o bryggan, men badade först på vägen in igen. Skulle tramsa o visa mig för mannen så jag dök ner i vågorna, MED solglasögonen PÅ!! Mindre smart då man är beroende av solglasögon för o skona huvudet från huvudvärk för ja givetvis for de ju av o försvann i havets djupL


Söndag 14

Blåste friskt idag så sonen skulle spela boll m sin pappa o dottern o jag ta en strand promenad. Dock var där redan pågar på planen så sonen hoppa med där i matchen o vi andra tog strand promenad. Jag fota en del:-)

     

Packade ihop vårt tält


Måndag 15 juli

Packade ihop oss o begav oss hem. Anlände vid 2tiden med blandade känslor men med chock över hur grön gräsmattan var!

Tog en runda i trädgården o förundrades över hur allt hade vuxit! Trädgårdslandet var också fullt av ogräs…

     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards