med-motEDS

Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av med-moteds - 13 augusti 2012 12:56

O jo då känslan jag fick igår kväll va tyvärr rätt:-( de blev migrän så vid 5 inatt pinna jag ut i husvagnen o tog relpax:-( när klockan ringde halv 8 va jag inte road alls:-( 10 i 8 tvinga jag mig upp på darriga ben.

Att jag tvinga mig upp beror på att barnen börjar skolan på onsadg o efter alla sovmornar e de dags att komma till rätta med dygnets timmar;-) Barnen var inte heller pigga på att stiga upp då, men efter en halvtimmes gos i sängen droppa de in i soffan m kudde o täcke framför barntv;-)
Några lugna timmar o sen började vi att scrappa årets sommaralbum, barnen o jag. Ett par sidor kom vi innan vi nu har paus. Barnen leker m en kompis på grönIngen, jag har dragit lite ogräs till o startat bevattning o nu njuter jag på altanen. Sol o moln blandat idag men klart godkänt linne o shorts väder!!

Bjuder på lite delar av det vi scrappat. Eftersom vi vill hålla oss lite anonyma så kommer inga bilder där ni ser oss;-) därav lite kapade bilder ibland;-) hoppas ni får lite hum om va vi åstadkommit iallafall.

                                            


Kan ju säga att scrapbooking inte är nåt pyssel för en edsáre egentligen... mycket pill (jobbigt med detaljer o pillande) o mycket framåt böjd (ont i nacke o rygg) o mycjet koncentration som ju oxåkan va jobbigt ibland bla tryter iallfall mitt tålamod betydligt snabare numera:-(

MEN varför ska ma skippa allt roligt bara för man fått en sketen sjukdom som kallar sig eds o som knackar på mitt in i allt mitt upp i livet o vill va med liksom, nej på´t i liten skal m paus så går de ibland iallafall;-)

Av med-moteds - 13 augusti 2012 12:51

Me mina päron o min bror m familj.
Blev de på vägen hem från campingen.
Lördag morgon vaknade vi till strålande sol o slog ner förtältet o sen begav vi oss.
Va jätte mysigt på havet trots att jag hade en begynnande migrän.


På kvällen blev vi tillbaka skjutsade t hamnen där vårt ekipage väntade. O som vanligt har jag problem m att ta.mig in o ur båten. Framförallt knäna som strulat sista veckan. Höger mest men på väg ut hans dr vänster som inte ville som jag utan smärta rejält.


Handla lite på citygross o begav oss mot samma rastplats som vi startade semestern.på Lite kvällsmat o högläsning, en relpax o godnatt. Svårare för att somna o sov inte så hårt som jag brukar efter migränmed.


Packade ihop oss o körde till Åhus o hamnen där för besök på glassbåten. Överlyckliga ungar o föräldrar m varma hjärtan! De hade flera smaker av mjölkfri glass o dessutom rån utan mjölk! Lyckan va total efter 2 smaker + strössel! Helt galet att nåt som egentligen ska va normalt i ett barns uppväxt Blir så stort pga att de är så ovanligt att hitta mjölkffritt glass alternativ. Besök gärna www.glassbaten.com har även laktosfria o glutenfria alternativ! Tummen upp!

                                                   

                           så här härlig ser man ut när man ätit glass där- puss till er från dottern min!

Vidare för gasolpåfyllnad o sen till en stor pysselbutik! Köpte så klart med oss mer pyssel än vi skulle;-) men varsett album t barnen kom oxå med hem.


Trädgården såg hemsk ut så jag gick på ogräset direkt o flätade upp lite av murgrönan.
Grannen kommenterade att du hinner bara hem innan du jobbar i trädgården o ja lite så är de. Men de e ju verkligen då man ser förfallet;-) o sen tar de ju tid för mig. Lite här, lite där o så pauser in i mellan för att klara av de.


Satte mig vid datorn på kvällen o mär jag skulle lägga mig fick jag migränkänsla   INTE IGEN!!!



Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards