med-motEDS

Direktlänk till inlägg 12 juni 2014

1-11Juni

Av med-moteds - 12 juni 2014 08:44

1Juni 

Sommarmånaden Juni har kommit o det som avslut på en långhelg då vi hållt på i trädgården med projekt Pool!

Idag kom vi så långt att vi fick upp poolen o i med Linern. Fick den hyfsat på plats o ca 10-15cm vatten innan maken kom på en säkerhetsgrej så vi fick ta ett break där. Jäkligt trist o vi tappade lite suget där o då.

Jag var väldigt trött o seg o mådde inte hundra så mitt strå till stacken var inte så långt;-)

Medicinillamåendet är inte lika jäkligt idag som igår.

 

2 juni nästsista veckan i skolan, skönt för de börjar ta på ungarna de här med lite senare kvällar då de e ljust ute o de gärna vill vara uppe längre o ute o härja med kompisarna.

Själv var jag totalt utslagen hela måndagen o sov en del.

Blev en migrändag. Tog tablett på morgonen o la mig igen efter att ha lämnat barnen. Vaknade efter någon timme igen o mådde kymigt i hela kroppen. Bakfull känsla o allmänt slut i kroppen. Kan de va att ja har mer mediciner i kroppen nu eller va va de ja reagerade på? Barnen fick gå hem själva, jag vågade inte köra bil.

 Mådde inget vidare alls o fick tvinga mig iväg o följa med på sonens trummor. Jag hade ju lovat honom o va med o de var sista gången. Jätteglad att jag tog mig iväg.

Illamåendet av medicinen är lite bättre iallafall. skönt!


3juni

dags för besök nr 2 hos tandhygienisten. Denna gången blev de överkäkens tur o ja kände hur de va jobbigt för käken o ja blödde som sjutton. Hon gav mig lite olika tandstickor hon vill jag ska rengöra me. Jo ja kan försöka men de e inte så enkelt med eds händer o eds käke o tandkött...

I kassan blev de nästan ovänner då de skulle registrera mitt blå tandvårdskort. ja va visst deras första patient med de verkar de som;-)

Efter de blev de till o hasta bort på träningen. Oj aj va ont jag fick igen ner i benen från rumpan när jag cyklade, de funkar inte med de trycket.

På kvällen var det ridskoleavslutning. Tyvärr var det dåligt väder så hästarna var geggiga så ridlärarens plan på barbacka alt uteritt gick i stöpet. Men va gjorde väl de dottern när hon fick äran o rida en ny ponny. En D ponny som varit där i 3 v innan o bara en annan tjej i gruppen har ridit honom:-) Hon va överlycklig men tyckte de kändes högt o lite småläskigt när hon satt upp. Dock försvann de under lektionen o hon fick en väldigt fin sits på honom. O när de skulle galopperas för de som ville så var hon en av 2 som ville. Jag har sett 2 tjejer rida honom innan o ingen av de har velat galoppera så ja måste säga att ja e faktiskt stolt över henne att hon vågade. Dock inte så lätt o få i galopp o med en kåpa som e lika lång som hennes ben nådde hon knappt o göra en fattning. Men nåra steg blev de:-) Dagen till ära hade hon med sig klasskompisen A som är sugen på o börja rida till hösten. Hon tyckte att M var våglig;-)

 

4Juni

Aj min mun o käke. Inte lika kul dagen efter denna gången som förra.

 

5Juni

?

 

6Juni

Grattis Sverige!

En torsdag idag så det blev en ledig dag. Väldigt passande då vi behöver lägga mer tid på poolen.

Mannen lånade hem släp från jobbet o så grävde han ut ännu mer runt poolen. o fyllde ett släp med massor

 

7Juni

mannen steg upp tidigare o körde till tippen, jag steg upp o fixa frukost o hem kom han snabbt igen- tippen stängd. Så allt fick lastas av igen här hemma....

Fotbollsmatcher, sonen fick va med i 2 då de var lite bortfall pga sjukdom hos lagkompisarna. Detta gjorde ju att de blev mer tid på planen är planerat. Jag var så fruktansvärt trött att ja åkte ner först till match 2 o då tvingade jag iväg mig för sonens skull...

Hem o fortsatte med poolprojektet o plötsligt stod min lillebror här som en räddande ängel:-)

Han hjälpte till så jag slapp o slita så mycket, värt super mycket o poolen kom på plats o fylldes några dm.

Blev hämtpizza till kvällsmat innan han rullade hem igen för o gå på konsert!

 

8Juni

Fortsatte fylla poolen på söndagen men först monterade vi pumpen osv. Fick tom med på översta kanten. Linern blev toppenbra. Mannen påbörjade trädäcket runt om oxå. 

Jag vertikalskar gräsmattan o stödsådde o toppdressade en bit av den. 

Barnen åkte till farmor o badade några timmar, skönt!

 

9Juni

Sista skolveckan i 1:an respektive 5.an för mina barn! Jisses vart tog detta läsåret vägen??

Stödsådde o dressade resten av det jag vertikalskurit.

Mannen o sonen var på träning på kvällen o sen var det som vanligt en del lek med grannbarnen. Blev inget större gjort på trädäcket.

 

10 Juni

Träning på fm för min del, vidare ut till en ridsportsbutik o köpte lite presenter till dottern inför ridlägret!

Träningen gick bättre idag men ja känner av rumpan/benen när jag cyklar så ja cyklade bara en runda o inte lika hårt motstånd för de "orkade" inte benen.

När jag hämtade sonen i skolan åkte vi till en nygammal frissa för klippning av barnen. Blev lite i kortaste laget på sonen som inte blev helt nöjd.

Vidare till ica för middagshandling.

Grillade hamburgare på kvällen, passade bra då maken slet med trädäcket i flera timmar på kvällen. Det är lite meckigt o få till de. Som vanligt gick jag o la mig ett bra tag före maken. Ja e så trött om kvällarna trots att jag kan ha sovit middag i soffan.

 

11Juni

En dag då de gick i ett o de blir för mycket för mig.

Tid på ortopedtekniska kl 10 för nya inlägg till gympadojjorna. Känns jättebra! Ut snabbt till ett köpcenter för o hämta presenten till sonen inför hans träningsläger o köpte mig en ny fin dosett:-)

     

Vidare hem för en synunderöskning som va apjobbig. Provade lite bågar också men deras reklam känns lite vilseledande prismässigt måste jag säga.... så njae får se om de blir brillor o iså fall om de blir där... han ja pratade i telefon med var toppen men optikern som gjorde syntestet va så där.... Ska be om min journal så jag har vilket synfel jag har, recept heter de nog visst.

Efter det körde jag o rekade inför "lärarpresenter" till sonens lärare o sen hämtade jag upp dottern. hann knappt sitta ner nåt större innan sonen kom hem o vi tog tag i "operation röjja hemmet". men iordning fick vi helt okej!

Så var det dags för o åka o inköpa presenterna tillsammans med en annan mamma i klassen o då var jag ruskigt trött kan jag säga. tur vi satt o snackade i bilen annrs kunde de blivit tufft.

På väg hem från ortopedtekniska kände jag för första gången på ca en vecka lite kraftigare ilningar i benet. denna gång i vänsterbenet o nästan som om de va på framsidan av benet. Skönt jag snart skall göra MR av ländryggen!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards