med-motEDS

Direktlänk till inlägg 30 juni 2014

Fotbollssemester

Av med-moteds - 30 juni 2014 20:15

Vilken fotbollsmorsa ja blivit;-)

På torsdagen var mannen som tur var ledig så när den nya tvättmaskinen (som vi i all hast köpte kvällen innan då den gamla spraka o väsnades)   så fick den gå rejält o fick veta att den levde från de att den installerades tills vi åkte hemmifrån;-) o de med mestadels snabbprogram för o hinna få undan all tvätt hahha. Vi packade ut i husvagnen o fixade o donade. Åkte sen ut på ridskolan o kollade på avslutningen där. Wow va duktiga de var! O nytt ryttarmärke hade hon tagit lilla loppan!

   

Därefter var det bara att hem o packa ut det sista o sen bege oss iväg på semester!

Det blev dock ett dråpligt stpp 5 mil hemmifrån vid en kissepaus då bromsarna på vagnen hade låst sig när vi skulle köra vidare... fick bli en natt sovandes där o sen kom bror min o hjälpte oss att komma vidare!


Anlände camping nr 1 så där en 15h senare än planerat, men va gär väl de när man har semester o de löste sig så pass bra.

camping nr 1 var Ullareds camping o barnen fick frågan om de ville dansa runt stången eller shoppa... givetvis svarade de shoppa så vi begav oss in 2h i varuhuset innan vi gick ut o lagade midsommarmat o barnen va borta o hann med en dans runt stången.

 

Midsommardag var varuhuset stängt, kanske bäst för min kropp, men de kändes konstigt o va i ullared utan att kunna gå in i butiken. De va jättefint väder på morgonen men sen mulnade de på. Så kom solen igen o vi lovade bad, körde iväg o då kom molnen igen. Det var väldigt skiftande väder men tösen fick sig ett dopp innan regnet kom.


Söndag 22juni

Tog vi oss in i varuhuset direkt på morgonen. Barnen ville testa på att stå längstfram i kön, vi misslyckades dock fatalt m det då vi kom dit 7.50 o de öppna 8. Men visst de fick testa på o köa;-)

Se shoppa vi loss några timmar o de e längesen min kropp har accepterat det så pass bra. tackar för de meducinen!

Ut o kopplade för o dr ut vagnen o så skulle ja göra en retur o de andra skulle i spelbutiken, men jisses de va knökfullt på parkeringarna så vi fick ställa vagnen på extraparkeringen o köra in m bara bilen.

Styrde sen kosan norrut o hamnade i köer på E6 pga ett kommande vägarbete.

Anlände kärralundscamping o möttes upp av den andra familjen. Satte upp förtältet o sen va vi tvungna o åka o handla mat. ja hade vid detta laget rejält ont o var helt slut i kroppen. Tryckte i mig lite mat o kröp sen ner i sängen.


Måndag 23juni

Dags för den stora händelsen som sonen längtat länge efter.

                                                  



                      MILAN JUNIOR CAMP

milanhemmamålis  

2 fina dressar fick de tillsammans med en "gympakasse" o en vattenflaska

Ett härligt dagläger med tuffa träningspass under 5 dagar, blir ni sugna så kika in under länken http://www.milanjuniorcamp.se/Vad_ingar.html

Vi andra slappade i husvagnen o roade oss själva under veckan.

En dag tog vi dotra med oss till slottsskogen för en promenad o lek i lekpark.

Det blev lite mycket för min kropp med backar osv så på kvällen hade ja ont o gnydde när ja höll på o somna in.

om kvällarna har vi haft mys i förtältet med den andra familjen o grillat o snackat skit.

En kväll gick vi o spelade äventyrsminigolf.

Ringde under veckan till vc o efterlyste mitt Mr svar samt makens provsvar. hans hade inte kommit men mitt hade skickats ut i brev. förklarade läget o fick då veta att jo ja hade diskbuktiningar på flera ställen...


Fredag 27juni

Avslutning på lägret. taskigt väder med regn o åska från o till precis som innan i veckan. Resterande familj drog till Freeport o skulle köpa skor till pappan, men fann inga. Vidare till campen o kollade på lite "match2 o därefter prisutdelning o hejdå m laget.   inte lätt att ha fått åksjukepilla o sen kolla på fotboll som e tråkigt.... då kan man lätt ta sig en powernap på en filt;-)


Då det var makens o min 5åriga bröllopsdag så tog vi oss ut på restaurang.

hade blivit tipsade av en vän att Incontro http://incontro.se/

skulle ha bra brunch. tyvärr serverades detta endast på helgerna, men vi chansade ändå. O de blev kanon.

för 49kr/barn fick de äta så mycket de ville av barnmenyn som bestod av pasta, köttfärssås, nuggets, prinskorv, pizzaslice, grönsaker o nåt mer. O bäst av allt! nästan allt var mjölkproteinfritt!! All cred till kockarna på incontro!

Vi vuxna var oxå nöjda med vårt käk även om fjolåretsbesök på vapiano http://se.vapiano.com/sv/home/ var snäppet bättre.


lördag 28juni

Liseberg here we come!

Eller inte?

För regnet de bara droppar ner....

o Smhi visar regn till 14...

men vid 12 tiden verkade de lätta så vi packade ryggan m lite fika o en väska med extrakläder o begav oss.

Ungarna o mannen åkte karuseller o så spelade vi lite.

Turdottern vann 3 olika vinster

   

samt 2'200g marabou choklad

mannen vann en påse bilar o sen plockade han en mjukishund i en gripklo.

300kr la vi nog på spelandet

Min kropp tog tvärstopp o efter kållorado där ja blev lite småblöt blev jag kall o frös o stelnade, tur vi gjorde de sist av allt så vi bara skulle åka hem sen. planen om o ta ner förtältet kunde ja bara glömma o delta i. Ja behövde ryggläge! Fina snälla Familjen plockade ner förtältet.


Söndag 29juni

Dags o säga adjö till Göteborg o bege oss hemåt.

Medan vi packade ihop sakerna kom Glenn på besök;-)

Glenn  

Fick besök av bror o brorsson när vi kom hem. bror min hjälpte osso kolla husvagnen o sen käkade vi tillsammans <3


Så här såg det ut i trädgårdslandet när vi kom hem. Hjälp vad det hinner växa mycket på 10dagar :-o

trädgårdsland29juni  


30juni

Så var de siste Juni o sista dagen på denna semestern för mannen.

vaknade vid 5 snåret o kände att huvudet värkte, men tänkte att ä de går om. vaknade igen vid 8, hade fått mens o nä värken va inte helt borta. tog min morgonmedicin o hoppades på att de skulle släppa. Tyvärr inte så in med en relpax o höll mig uppe. Kände av värk i stora delar av kroppen o en hel del i ländryggen. Längesen ja känt av de så pass faktiskt. Ringde vc o frågade om vart i ryggen diskbuktiningarna satt. hon kunde inte svara men skulle be en doktor ringa upp, vilket han gjorde. Tydligen är där buktingar från L3 till S1. Man har ju kollat s1-t12 så nåt annat vet ja ju inte. ja menar om där är buktningar nån annanstans


kotor  

man hade i svaret skrivit att det i nuläget inte är aktuellt med en op då det inte är direkt tryck på nerver. Nä nån op vill ja då verkligen inte behöva!


Vi ägnade sedan dagen åt att plocka här hemma, plocka jordgubbar o koka jordgubbssaft i mängder. Blev nog

närmare 9liter <3

ja måste inse att det inte fungerar för mig längre att både va med o plocka bären, renna dem o sen koka saft. trots allt så använde jamin arbetsstol en del, men visst nu var det en sämre dag från början dessutom relpax så ja de va kanske inte så konstigt ändå...

Tråkigt o inse dock för de har blivit en sån mysig tradition i familjen o ungarna älskar verkligen min saft!

     




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards