med-motEDS

Direktlänk till inlägg 29 juli 2014

Del 1 av en händelserik & spännande semester

Av med-moteds - 29 juli 2014 18:50


8
Lämnade Hemmet lite i senaste laget för att hinna inom ett biltema på vägen. O ja definitivt för sent nä vi efter en liten bit kom på att mitt master card låg där  hemma… Bara o vända o hämta det. När vi kom till samma ställe kom mannen på nåt annat vi glömt o vi fick vända IGEN. Tredje gången gillt kom vi hela vägen till stora Bält bron där vi sov över på en överfull parkering.

 


 

Upptäckte ja glömt esomeprazol hemma. Fick leta reda på ett Apotek och kolla om de sålde de receptfritt, men nej bara Lanzoprazol. Köpte in case of liksom.

Fick bli lunch i bilen alá Mc donalds för o spara tid. När vi kom in i Tyskland stannade vi o Handlade öl på scandinavian park.

Ja mådde lite småilla när vi kom dit. Det var extremt varmt! Sen körde vi vidare t tysk rastplats. Där lagade vi Spagetti o köttfärssås.

 När vi hade lagt oss kom sonen upp o sa han mådde illa. Skulle gå ut o lufta sig men då kom kräket i toavasken o sen i toan. Mindre trevligt i husvagnen….

Vi var ute o luftade oss han o jag medan mannen sanerade toan.

 Jaha skulle vi kunna ta oss vidare som planerat dagen efter eller skulle vi ta in på närmsta camping i tyskland??

Som tur var stannade det vid en kräkning hos honom o inget för oss andra. Skönt.

10 
Körde från Tyskland via fritz berger i stuhr till emmen holland 7h resande fot.

                                       Detta coola ekipage stötte vi på när vi stannade till på en rastplats  


 Smidig resa kom till fruithof  där vi fick en mycket märklig hörnplats som inte var så lätt att få in vagnen på. Vi backade in trots att de sagt att den skulle stå med långsidan utåt.;-) grilla korv.
Vårt vatten tog slut så jag gick upp till affären som så klart hade stängt. De stänger väldigt tidigt på Holländsaka campingar upptäckte vi denna gången. Fick handla i deras ”gatukök” Dyraste vatten ja köpt 6* 33cl 15e!!
Varmt 29* stilla 18.00
Första toa sen hemifrån hård.

 Fick ge oss iväg till en affär en liten bit bort o köpa ännu mer vatten, där visade de sig att master card inte funkade o campingen tog det inte heller…. Förra gången vi var i Holland hade vi Inga problem med det. 
Promenad på camping o dusch.  Lite orolig mage. Somna tidigt medan jag hörde familjen spela badminton utanför vagnen.  Men ja va trött o sliten i kroppen o behövde verkligen vila!

 
 
förspel

förspel

29 juli 2014 22:52

kram på dig Jejje! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

Fortsätt skriva! Kram <3

/Lina

http://förspel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards