med-motEDS

Alla inlägg den 3 februari 2014

Av med-moteds - 3 februari 2014 11:45

Skulle kunnat tro de imorse om de inte vore för att jag vet att jag har en följeslagare i min kropp vid namn EDS.

Vaknade av grym smärta imorse. de skrek verkligen i min rygg men ja va sååå trött att ja inte orkade att göra nåt direkt åt det anant än att kämpa mig runt från mage till sida.


Sen har den värkt, axlen gör ont o fastande i en poose  i sängen, knäna värker, fötterna värker, händer o handleder värker. Ja mindre smärtsamma dagar har jag ju haft! 


MEN så skiner SOLEN     För första gången på lääänge.  Det har varit en massa      o sista veckan även snö! Så nu spritter det i kroppen av längtan till våren!       i trädgården !

Sååå vad gör man då?? Jo man trotsar sin smärta o tar kryckorna på en rastningsrunda.

Men va händer sen... ja kroppen e såå slut att den darrar. MEN innan promenaden hade jag suttit på en stol o dirigerat ungarna till att baka semlor  o nu va de då dags att baka ut dem... o de e inte de lättaste så ja rullade en 10 bullar, bredde mig en macka o nu sitter jag här o e helt slut i kroppen.


I princip lovat ungarna att åka till svärmor o kolla in hennes nya husbil, få se va ja orkar..


Efter att ha legat i soffan en bra stund gick ja o la mig i riktigt varmt bad! Fick sällis av donnan en stund o sen pillade  hon mig i håret en stund. Lite egentid o sen satt maken på en pall o pratade lite med mig. Skönt med värmen i badet. Vi skulle bara haft ett större, djupare o riktigt massagebadkar istället för det vi har nu.

Duschade av mig o sen åt vi middag o kollade på Bacillakuten tillsammans.


Kom sen på att vi glömt o göra Tösens läxa från to + fr som kompensation för de som de andra gjort när hon va hemma to+ fr... Bara o sätta sig med det.  Märkte att matteboken kändes jobbig, läs o skrivläxan bara flyter på som inget o sen funkade mattepappret oxå bra. Men ja matte e nog hennes akilleshäl känns de som. Tur att bror hennes e GRYM på matte, så kan han nog komma m lite justa tips till henne! "ja ska göra ett lätt mattepapper till henne på datorn imorgon sa han"  Tycker de e skumt att de går på samma skola visserligen olika lärare men HELT olika matte har dem...

O ja tycker att töses matteläxa är ganska svår. Mycke att de ska hitta på egna tal o de e inte alltid så lätt om man inte är med på resterande på mattepappret. Ja alltså hon fixar matten, men de tar emot mer. Får nog göra som sonen sa o göra lite mattepapper hemma o träna henne. Tempot lär ju inte bli lägre direkt. prata med fröken på måndagen då de blir utvecklingssamtal.


Soffan o nybakt semla till ponnyakuten:-) Så tänkte jag att de skulle bli gonatt, men kom ju på att de va sista dagen på några reor/ fraktfritt som ajg tänkte nyttja så de va bara o sätta sig vid datorn o beställa!

Snopet nog va skrillorna till maken slut mitt framför näsan på oss...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards