med-motEDS

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Fredag 30 Mars

Av med-moteds - 30 mars 2012 15:15

Jaha då var det fredag igen!

Dottern hemma med mamma o plötsligt blev hon väldigt trött. Somnade till på soffan. Lite temphöjd när hon vaknade, NEJ NEJ NEJ va min tanke. Sonen ska ju ha hit kompisar på filmparty ikväll. Men se temphöjningen försvann o dottern e lite piggare, dumma dumma pollen va de kan ställa till med!


Vet inte om det är pollen som hjälper min trötthet att hålla greppet om mig eller om det "bara" beror på Edsén?.

Är inte så trött att jag inte kan hålla mig uppe idag, men ändå väldigt trött. Dessutom stel o öm i kroppen.

Det blev inget stall Igårkväll pga missförstånd mellan mig o hästägaren, men då trotsade jag ändå min trötthet o gjorde det sista i rabatterna längs huset på framsidan. Trotsa tröttheten, de ska jag nog inte göra!

Jag fick jätte ont när jag planterade några blommor och la i lite kakaoflis.

 Fick ge mig ganska snabbt efteråt o knapra ipren o hamna i soffan.

Ska nog lyssna på kroppen när den är trött, känns som att de slår tillbaka om jag trotsar tröttheten, då kommer smärtan som i sin tur ger ny trötthet.

Nej nu ryter jag till mig själv att låt kroppen ta det lugnt när den är trött, då går de förhoppningsvis snabbare över. SÅ JA, nu fick jag mig ännu en uppläxning av mig själv;-)

Men som doktorn sa; de tar tid att lära sig vart gärnserna går, men när du väl lärt dig dem har du stor nytta av dem. Därför tror jag det kan vara bra att skriva ner det, hur man mår osv för att kunna gå tillbaka till det vid behov.

Jag fungerar på de vis att om jag mått bra en längre tid j a, då glömmer jag de jobbiga o tvärtom.

Skönt många ggr men lätt att glömma även sina gränser/begränsingar o då slår de ju tillbaka:-(


Ja idag Får  jag iallafall inget gjort o skulle lätt somnat om jag lagt mig ner;-)

Men så vart de ju de där med kalas.... Mannen kommer strax hem, han tog lite arbetstidsförkortning så ska vi plocka undan de sista o dammsuga av huset o svabba av toaletterna, blåsa lite ballonger o sen e vi redo för grabbarna:-)

Ska bli roligt o sonen ser fram emot de :-) Mamman hamnar nog i soffan kl 20 när grabbarna skjutsats hem o så blir det lite MINUTEN som sömnmedel;-)

Imorgon är det kalas för barnens nästyngsta kusin som fyller 5år, på söndag är det fotbollsmatch, o ja just det i helgen måste vi även plantera vår nya bokhäck. Tur det bara är 10 plantor;-) I övrigt blir det vila o trädgårdspyssel varvat med vartannat. En härligt helg hoppas vi på!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards