med-motEDS

Alla inlägg den 18 mars 2013

Av med-moteds - 18 mars 2013 16:30

17 mars va de besök hos skolsyster med vikt längd, syn o hörselkoll. Ok stämpel i rumpan!


15mars


16mars Åkte familjen skridskor, ajg fick snällt klara mig utan skridskor, o gud va de suger:-( jag älskar att skrinna fram m skridskor ju:-( man ja jag vågar helt enkelt inte nu!

På sen em fick donnan en lite lös mage. Mne normalt därefter. Kom fam till att de nog berodde på läsk i fredags kväll o sen typ½liter äpplejuice till frukost.... Ungarnas magar e ju helknäppa o känsliga.


17 mars, firade plastsvärfar som fyllde år. Massa folk där men de gick förvånandsvärt bra. jag blev ju trött i slutet så klart. efteråt körde vi till campingen o kolla upp en bra plats o försäsonga på. Vår tanke e nu början april till mitten maj. De e då den mest intensiva fotbollsperioden är;-)

På kvällen kom de en runda creapy mage till för tösen men hon e precis som vanligt i övrigt så inegn magsjuka. Även om de fanns barn i klassen som hade de förra veckan.


O ja på tal om magsjuka så har nu de andra syskonet magsjuka o den som va sjuk förra v va då i skolan. Blir så galen på alla som inte kan hålla smittosamma barn hemma!!

De är ständigt ca 4-5 barn av 25 borta i donnans klass. Så många e de sällan sjuka i sonens klass. Men de går runt runt i dottern klass känns de som o ja jag tycker att personlaen borde agera lite o säga ifrån!!

Idag var 4 borta: en e bortrest, en va sjuk hela förra v med m feber(flunsa?) o en blev sjuk i mitten av veckan o e fortsatt sjuk nu o så då broren av tvillingparet m magsjuka.

Det är INGEN skolplikt i förskoleklass så varför håller man inte båda hemma o minskar risken att dra runt de igen??

Vi har verkligen inte tid/lust m sjuka nu m tanke på min op på tisdag.... Barnen ska till mina föräldrar på må em, o jag har inte lust o lämna upp dem där m de riskerar bli sjuka.... o jag vill inte ligga o va magsjuk/ ha flunsa när jag e nyopad....

Nä fortsätter de så här så får hon va hemma ledig to-fr även om de e synd att hon drabbas för att andra inte kan hålla sjuak ungar hemma!


ja där blev även en måndagsrapport delvis;-)


Fortsättning måndag 18 mars, barnen leker just nu med varsen kompis här hemma, hur lugnt o fint som helst. Fina kompisar har dem! men en hemsk sak som jag fick höra via dottern som hennes vän berättat i skolan o som jag fick förankrat av hennea mamma nu var att de här i stan finns en man som polisen inte får tag i som tydligen går på barn främst i sonens ålder.....mmm känns så där. Mamman där släpper nu inte sina barn själva till lekan tex o nä de kommer jag inte heller göra nu ett tag:-( fyyyy


De blåser storm här o tydligen är de lugnet före den riktiga stormen som även ska dra med sig snö, så mycket som 20-30cm samtidigt som de ska storma:-o hmmm undra om mannen kommer till jobb imorgon....


Mijn varmbänk verkar inte vilja ta fart o bränna ordentligt. Vet inte om de bara beror på utelylan eller att jag inte lagt på jord?? Läste nånstans att jorden skulle på först när värmen va hög i gödseln... ja ja vi får se, ajg har försökt vattna m varmvatten för o få igång de för de läste jag oxå om o så har jag förutom mattan häftat fast dubbel marktäckväv för o isolera mer. Ska nog försöka lura ut mannen i stormen ikväll o hälla på jorden för o se om de kan hjälpa.. Vi köpte jord i förra veckan men den var genomfrusen så den har fått tina några dagar i garaget.


Här inne växer de däremot så de knakar i miniväxthusen, i odlingsklockorna lyser dock de gröna med sin frånvaro än så länge  

Till detta miniväxthus fick en del plantor flytta i förra veckan då de vuxit för mycket i roottrainern

Av med-moteds - 18 mars 2013 15:26



TROTS att jag satte påminnelse i mobilen så GLÖMDE jag att gratta bloggen i torsdags!

Tänk 1helt år sen som jag drog igång bloggandet! Trodde väl inte då att jag skulle komma gång så som jag gjort, även om jag än idag inte är någon storbloggare....

Så ett försenat Hurra hurra hurra hurra för bloggen!!  

Av med-moteds - 18 mars 2013 14:59
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards