med-motEDS

Alla inlägg den 7 augusti 2016

Av med-moteds - 7 augusti 2016 19:15

Fredag fm, packa ut de sista o koppla vagnen. Sen drog vi till den parkering/ ställplats vi kollat ut innan i veckan. Där var även svärmor o hennes man.

Käkade lite lunch o ställde iordning, sen va de dags o dra på första matchen. En match som slutade noll noll, de andra hade massor med skott mot mål, men var mestadels snedfotade o de andra tog vår son! Våra grabbar höll jämn takt i första halvlek men i andra tappade de totalt. Ett mönster som sen höll i sig i flera matcher under cupen.


En burgare o sen rulla till nästa plan. En match de förlorade stort:-( Men de va förväntat eftersom vi mött de laget tidigare. Grabben duschade där o sen blev de husvagnen o grillat kött m svärmor o CO.

Sonen va trött o la sig på sängen o somna m alla kläderna på <3


Tidig lördag 6augusti för match redan 8:00

Fundera på om jag skulle med eller ej med tanke på kvällens bröllop. Men va sjutton ja va ju redan vaken så upp o hoppa- trött får du va en annan dag hahha

Denna match vann de o sen var det lång tid till nästa så vi åkte till husvagnen o vilade lite. Ja målade naglarna:-)

Nästa plan o match som gjorde att de gick vidare till semifinal under söndagen.

Skjutsade hem son, svärmor o CO till husvagn/husbil o drog hem för o fixa till oss inför bröllop:-)

Donnans gudmor skulle gifta sig!

Jättefint bröllop men under middagen var de lite jobbigt i mellanåt då de var trångt o svårt o röra på benen osv. Fick upp o röra mig lite när de gick. Höll ut ända till en bit över 00 slaget o de får ja va nöjd med.

Mitt finger smärtade en hel del under hela dagen o där e en knuta.

När vi kom tillbaka till husvagnen låg sonen o sussade gott i pappsens säng- med kläderna på under täcket. De hade varit bort i husvagnen för o hämta hans täcke o kudde, men då bestämde han sig för o stannan i vagnen istället för o sova hos farmor. La sig då i pappas säng! *MYS*


Söndagen bjöd på ett rejält blått finger (som fick tejpas) som smärtade rejält, en trötthet, matthet o stelhet. Men de va de värt. Är glad vi fick va med o bevittna deras dag/kväll!

Tacksam över att första matchen var först strax innan lunch, 

Mindre tacksam över vilket möte de fick... Ett 04 lag från vår närhet som spelar i 03....

MEN våra grabbar löste de grymt snyggt! o därmed blev det ännu en match på em. En match som tyvärr slutade med förlust o där var cupen över för vår del. C slutspel/ semifinal kom de till. 

Packade ihop husvagnen o körde hem- hamnade pall i soffan tills donnan o mormor o morfar kom hem. Då beställde vi pizza, för o laga mat de orkade ingen av oss!


Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards