med-motEDS

Alla inlägg under augusti 2012

Av med-moteds - 13 augusti 2012 12:56

O jo då känslan jag fick igår kväll va tyvärr rätt:-( de blev migrän så vid 5 inatt pinna jag ut i husvagnen o tog relpax:-( när klockan ringde halv 8 va jag inte road alls:-( 10 i 8 tvinga jag mig upp på darriga ben.

Att jag tvinga mig upp beror på att barnen börjar skolan på onsadg o efter alla sovmornar e de dags att komma till rätta med dygnets timmar;-) Barnen var inte heller pigga på att stiga upp då, men efter en halvtimmes gos i sängen droppa de in i soffan m kudde o täcke framför barntv;-)
Några lugna timmar o sen började vi att scrappa årets sommaralbum, barnen o jag. Ett par sidor kom vi innan vi nu har paus. Barnen leker m en kompis på grönIngen, jag har dragit lite ogräs till o startat bevattning o nu njuter jag på altanen. Sol o moln blandat idag men klart godkänt linne o shorts väder!!

Bjuder på lite delar av det vi scrappat. Eftersom vi vill hålla oss lite anonyma så kommer inga bilder där ni ser oss;-) därav lite kapade bilder ibland;-) hoppas ni får lite hum om va vi åstadkommit iallafall.

                                            


Kan ju säga att scrapbooking inte är nåt pyssel för en edsáre egentligen... mycket pill (jobbigt med detaljer o pillande) o mycket framåt böjd (ont i nacke o rygg) o mycjet koncentration som ju oxåkan va jobbigt ibland bla tryter iallfall mitt tålamod betydligt snabare numera:-(

MEN varför ska ma skippa allt roligt bara för man fått en sketen sjukdom som kallar sig eds o som knackar på mitt in i allt mitt upp i livet o vill va med liksom, nej på´t i liten skal m paus så går de ibland iallafall;-)

Av med-moteds - 13 augusti 2012 12:51

Me mina päron o min bror m familj.
Blev de på vägen hem från campingen.
Lördag morgon vaknade vi till strålande sol o slog ner förtältet o sen begav vi oss.
Va jätte mysigt på havet trots att jag hade en begynnande migrän.


På kvällen blev vi tillbaka skjutsade t hamnen där vårt ekipage väntade. O som vanligt har jag problem m att ta.mig in o ur båten. Framförallt knäna som strulat sista veckan. Höger mest men på väg ut hans dr vänster som inte ville som jag utan smärta rejält.


Handla lite på citygross o begav oss mot samma rastplats som vi startade semestern.på Lite kvällsmat o högläsning, en relpax o godnatt. Svårare för att somna o sov inte så hårt som jag brukar efter migränmed.


Packade ihop oss o körde till Åhus o hamnen där för besök på glassbåten. Överlyckliga ungar o föräldrar m varma hjärtan! De hade flera smaker av mjölkfri glass o dessutom rån utan mjölk! Lyckan va total efter 2 smaker + strössel! Helt galet att nåt som egentligen ska va normalt i ett barns uppväxt Blir så stort pga att de är så ovanligt att hitta mjölkffritt glass alternativ. Besök gärna www.glassbaten.com har även laktosfria o glutenfria alternativ! Tummen upp!

                                                   

                           så här härlig ser man ut när man ätit glass där- puss till er från dottern min!

Vidare för gasolpåfyllnad o sen till en stor pysselbutik! Köpte så klart med oss mer pyssel än vi skulle;-) men varsett album t barnen kom oxå med hem.


Trädgården såg hemsk ut så jag gick på ogräset direkt o flätade upp lite av murgrönan.
Grannen kommenterade att du hinner bara hem innan du jobbar i trädgården o ja lite så är de. Men de e ju verkligen då man ser förfallet;-) o sen tar de ju tid för mig. Lite här, lite där o så pauser in i mellan för att klara av de.


Satte mig vid datorn på kvällen o mär jag skulle lägga mig fick jag migränkänsla   INTE IGEN!!!



Av med-moteds - 10 augusti 2012 21:51

Har lagt sig utanför.
Här inne tänder vi lamporna m mysigt sken.
Ute e de både svalt o fuktigt, här inne har vi de varmt, mysigt o ombonat! Livet m husvagn e underbart!  


Snart lägrar sig lugnet o bara jag o mannen njuter!
Gokväll!

Av med-moteds - 10 augusti 2012 17:39

Dag vi har haft idag! O jag som då brukar bli rastlös har myst!
Min bok, glasklart av Karin Wahlberg e utläst o kan varmt rekommenderas!
Vi har gemensamt pysslat i barnens pysselbok om Sverige. Pannkakor har stekts, barnen har varit ute o lekt. Ja regnet har regnat lite eller mycket mest hela dagen;-)
Hoppas de klarnar upp lite så de går att grilla fläskfilé;-)
Blir lite högläsning nu ur ny bok innan maten. Imorgon plockar vi ner tältet o kör neråt igen.

Av med-moteds - 9 augusti 2012 13:27
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av med-moteds - 8 augusti 2012 18:11

 

Fick ett besök av oss idag. Ett kort ett av olika anledningar,smärta hos mig o törst hos dottern som vi tänkte avhjälpa på caféet, men d va så uselt att vi köpte en dricka i farten å åkte vidare.


Innan dess va vi i först Ronneby sen Karlshamn för o leta skor t barnen. Utan resultat.


Mairo, linboden o strå outlet butiker fick besök i Bräkne- Hoby men ingen shopping.


Ny ska jag koppla upp mig o beställd inneskor t dottern. Www.barnskospecialisten.se

Av med-moteds - 7 augusti 2012 17:11

Jag la mig till med i em:-( sur tvär ledsen irriterad trött o krypningar inombords:-(


Vet inte varför, men dagen började segt trötta tog de lugnt, upptäckte att sonen verka teMphöjd o jag hade 37.8*
Har inte tempat mig på länge o hade inte kroppslig anledning idag, de bara blev. Vet ju inte hur temp legat innan i sommar.
Öm o stel i kroppen, försökte jobba då strula Internet o sen fick jag för mig att beställa höstskor t barnen på rea. Hade kollat ut... Men nu va rean borta. Då tog humöret fart....


Nu e barnen ute, mannen e o passar wienerbröden jag gjort. Snart fika o hoppas på bättre ork o humör.
Nu dela jag mina innersta känslor men ja så e de idag.

Av med-moteds - 7 augusti 2012 11:02

Har vi här! Solen skiner som ni ser! Ii förtältet blev de för varmt under frukosten trots öppen sida.... Ska inte klaga. Blir att njuta solen idag
Men först får vi vänta på att svärmor ska ringa o rapportera mannens tider. Han glömde skriva lön o utan den lappen= ingen lön i augusti.....


Sen måste jag nog en sväng t apoteket, tror sonen fått munsår:-(:-(:-( ( blev adrig apoteket, satt på tandkräm o verka torka ut de rät bra på några dagar. hoppas han klarar sig från de sen, kanske (hoppas)  han bara rivit upp nåt sår)
Dottern vill att vi ska besöka poolen så hon kan simma:-)


Nu ut o fixa till tånaglarna. Av m nagellack, slipa ner o ta medel på de räliga naglarna o så nytt nagellack.


Ha en bra dag.alla

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards