med-motEDS

Alla inlägg den 31 augusti 2014

Av med-moteds - 31 augusti 2014 19:00

 8år, 8år vart tog min lilla bebis vägen? Jösses... Nu har ja inga småbarn längre!

Sång o paket på sängen så klart o så lämnade vi i skolan.

Sonen hade problem med en av de döda tänderna som nu spruckit o åsamkade honom bekymmer i munnen. Ringde tandis o fick tid på jouren kl13.

Fick bli pappsen som hämtade hem tösen. Tur i oturen att han jobbar i stan just nu!

Ja var så grymt trött att ja egentligen bara skulle velat lägga mig o sova... tur kanske att jag hade en stund i frisörstolen o bli ompysslad. Återfick min energi av pyssel, pill, klipp o nya slingor!

     


Hem o röjde undan de sista o så kom städerskan. 

Hej o ivaj o plocka hallon till tårtan för vädret såg ostadigt ut o jo då strax efter kom skuren. 

Vidare ner till optikern med donnan o ännu en gång e hon sin mamma upp i dagen- översynt o brytningsfel!

Lånade hem några bågar.


La tårtan som fick innehåll av limekräm, hemkokt hallonsylt m inslag av lime, hela färska hallon, marsankräm m en touch av grädde samt kung markattas ekologiska chokladkräm.

 


Sen va denna mamman slut o dukade bara lite snabbt med barnen innan hon kräp till kojs!



Lördagen kom gubben upp för han skulle hålla i fotbollsmatch. Jag klev upp o började o slå in de presenter som jag varit budköpare med. Elle rja den ena hittade ja inte så ja fick röjja lite i garaget. Till ingen nytta visade de sig då de faktiskt låg snyggt på hyllan- detta minne.... gjort av teflon tror ja visst de är!

Blomster på bordet i form av äggkoppar med rosenvial o murgröneblad.

Käkade frukost o gjorde därefter marängsmörkräm som jag hämtade receptet till på denna hemsida http://www.elinsbakficka.se/2013/05/06/marangsmorkram/

Monterade ihop tårtan som då skulle ha en form av våning ju... o spacklade den.

Använde mig av sugrör som stabiliserande pinnar o tårtunderlägg som mellanlägg.

 


Så kom svärmor o hjälpte mig med att stryka kläder o skära grönsaker. Bullar fixade mannen o hämta o skära upp.

Smidigt med frallelunch o fikan färdig i frysen. Endast tårtan som skulle fixas. O tur va nog de för när jag vaknade på morgonen skrek handlederna... Bad dem lugna sig till söndagen, inte för att de lydde men försöka duger  

Hade ett mysigt kalas o jisses m presenter denna tösen hon fick o 98% bestod av hästinspirerade saker tror jag bestämt hahah.

   

2 av få icke hästinspirerade presenter....



Kvällen blev de soffmys för hela slanten o sonen fick besök av en kompis som egentligen av på fest hos grannar men där han inte trivdes. Va så mysigt så! De e  en sån lugn o fin grabb den killen så de satt mest o spelade o snackade ihop!


Söndag o dags för o spana in fler brillor. åkte till ett köpcenter o kollade både på specsavers o synoptik. På synoptik fick vi ingen hjälp typ men lånade hem 4 par bågar.

Vidare till ett annat synsam o lånade hem ytterligare 2. Dvs 8bågar hemma + lite olika foton. Inte lätt o ta beslut o stackarn blev förvirrad.     


Lämnade tösen på äventyrskalas o åkte hem o vilade!

Försökte titta på logistiken inför min smärtrehab. Men ja va nog så trött o känslig att de blev lite kaotiskt när mannen o ja missuppfattade varandra. Känsligt detta, hatar att be om hjälp, att va beroende av andra osv....

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards