med-motEDS

Direktlänk till inlägg 4 mars 2016

2-3-4 MARS

Av med-moteds - 4 mars 2016 23:30

onsdan den 2e

Vaknade med en känsla av att ja kankse skulle bli föryld. Men insåg ganska snabbt att de va nog så att de va kroppen som signalerade att de va dags o ta de lite lugnt igen. Jag har tuffat på ganska bra nu några dagar o mått helt ok. Då blir de lätt så o så får ja bakslag med varningar om att vila.

Lydde väl inte jättebra, men samtidigt kan ja inte minnas att ja hade nåt särskilt inbokat denna dag.

Renskrev ialalfall mina fotoanteckningar redan idag, lite lättare o veta vad man antecknat när man gör de direkt. Skulle behöva ut o prova inställningarna också men de regnade tyvärr på em.


Tror de va idag som ja oxå kände en feberkänsla o hade 37.8 när ja kollade.


På kvällen la vi en beställning på ett gäng skor åt maken. Han hade under dagen hämtat ut 2 par vi beställt tidigare men där ena paret inte passade o de andra såg ut som att han skulle åka skidor eller segla iväg i dem.


     

Bilder lånade o köp gjorda på www.footway.se 




Torsda 3e

Slängde ut en annons via fb om en byrå vi haft i grabbens garderob innan. Hann knappt få ut den innan den av såld. Så vid 9 kom en tjej o hämtade den-skönt o bli av med grejer som bara står i vägen.


Har fått bytt städtiden från em till fm så redan halv 10 kom städerskan hit.

Vid 12 åkte hon hem o då hade jag putsat av alla handtag i köket, diskmaskinens kanter ( som va ganska äckliga) o kyl o frys. Jag hade sått de fröer som ska förkultiveras i Mars o klippt ner o gjort sticklingar av mina pelargoner. Känns skönt!

På em somnade ja i soffan o hade svårt o vakna. Sen drog ja o snäckan till ridningen där mannen mötte upp. Hon fick rida förra årets favorit, den då nya bruna ponnyn B. Gick bra men de galopperade inte idag. Lite tyvärr då ja tror donnan hade behövt de för o få tillbaka självförtroendet m den ponnyn. Hon har knappt ridit den sen hon gjorde extrema 3vurpor i rad för typ 1år sen med den ponnyn. Hoppas hon får rida henne lite nu så de kommer överrens igen. De är en c ponny så de e ju en perfekt storlek för snäckan.


freda 4 med sällis av mannen hemma.

Han hade självstudier o satt hemma o så mycke plugg blev de nog inte, men en hel del jobb-framförallt samtal. Han fick även skruva upp nån skena eller två till garderobsprojekten.

Körde in med mannen till sjukan så han fick ett nytt 48h holter. under tiden körde jag o hämtade upp de byxhängare som jag hade beställt o köpte lite mer tillbehör till de.  

Vidare till Biltema för o köpa lite av grejerna där då de är billigare. tyvärr stämde inte deras lagersaldo.... så ja fick bara med mig hälften av va ja skulle.  

Hämta upp mannen igen o så körde vi hem. Hämtade upp skorna från footway.se som redan hade kommit, de är supersnabba med sina leveranser, smidiga som tusan o snabba vid returer o återbetalningar. Gillar verkligen o köpa skor där.


Maken min skruvade upp en skena i snäckans garderob innan han svidade om o ja o snäckan skjutsa in honom för AW m jobb.

Snäckan o ja körde o köpte nytt kaffe till mig o sen vidare till annat biltema som hade grejerna hemma! På hemvägen ringde vi o beställde hämtemat;-) Ja ska pappsen va ute o svira får vi andra oxå lyxa till de;-)

Sen käka ungarna o jag i soffan o mös med lite tv. Eller ja sonen han försvann ganska snabbt in på sitt rum igen o hängde vid datorn...

Vid 10 körde ja ner till stationen o hämtade upp min älskling igen o sen fick de bli antt för mig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards