med-motEDS

Alla inlägg den 7 januari 2015

Av med-moteds - 7 januari 2015 23:00

Första dagen på nästan 3v som mannen va på jobb. Ja hade satt klockan på 9.30
Vaknade då av mig själv.
men fy fasen va dåligt ja mådde hela dagen. Huvudet va som i en burk eller nåt. Orka knappt sitta upp. Yr o dann. På em gav ja upp o la mig på soffan o läste o surfa.
Till sista orka ja inget annat än en power nap. Va grymt trött efter den oxå men inte så yr. O efter kvällsmaten åkte julgranen,tomtar o julbelysning upp på vinden o fönsterlamporna fick återkomma.

När barnen lagt sig kolla mannen o ja ett dicte avsnitt innan vi veckohandlade i sängen. .väldigt nice o handla över nätet.

Av med-moteds - 7 januari 2015 10:48

Ja idag är sista dagen hela familjen är ledig ihop för denna julen.

Blev ju extra lång ledighet för maken efersom han vabba när dotra skulle sövas.

Vår familj bara älskar att vara tillsammans så vi har verkligen NJUTIT av dessa nästan 3 veckor.

Jag har mått förvånandsvärt bra i min EDS. Men ja e ganska övertygad om att det beror på att kroppen har fått sova de den behövt, jag har lullat runt o gjort en hel del här hemma, betydligt mer än ja trott ja skulle fixa men ja har å andra sidan verkligen pausat in imellan. Tagit allt i lugnt tempo o inte stressat. Det som blivit gjort är gjort mentaliteten som rått här hemma. O Faktiskt har vi fått massor gjort:-)

Första dagarna av ledigheten va inte så kul m sjukhusbesöken o så ju o sen va de lite stress för o få allt klart till julafton, alla klappar som skulle slås in när min kropp inte var med mig efter en jobbig veka därinnan. 

Men julafton kom o ja gjorde premiären hos svärmor! Åkte till mina päron, hälsade på min bror o sen min farmor.

Vi har röjt i klädkammaren, på skrivbordet, i diverse skåp o lådor. Torkat ur o slängt. Varit på tippen, fixat kassar som ska till Erikshjälpen, fyllt på högen till tippen IGEN. Städat på ställen som man sällan städar i vanliga fall o framförallt har vi NJUTIT av att vara tillsammans. Somna när vi ville, o vakna därefter!

tackat nej till ett kalas för där skulle vara för mig för mycket folk så min hjärna tar slut, inte värt det!

O anordat eget kalas, ett kalas som ja verkligen NJÖT på o av. Ja kunde vara med, ja behövde inte springa o fixa mat o svärmor hjälpte mig att diska <3 Verkligen värt o köpa färdig mat!


Dagen idag skulle de sista på "listan" fixas va tanken, emn e blev inte så mycket med det. Jag vaknade återigen me den sprängande vänster huvudvärken. Mannen smorde m ipren gel. tog ipren men nä de tog tid o bli av med den.

Gick ut en liten promenad o de gjorde ont i knäna av kylan, men skönt o komma ut. Mannen plastade äntligen pumpen på poolen o tog ner kartongerna till julasakerna. O de va väl typ vad som skedde från to do list. Vi mös mest runt o gjorde vad? ja en riktig slappedag som verkligen behövs ibland. Ingen stress eller så över att vissa saker inte blivit gjorda, för vi har gkort MASSOR!!


Åt en massa rester av smörgåstårta, tårta o kakor vilket min mage protesterade emot på kvällen. Gasfylld o illamåendes.... syndaren straffar sig själv!

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards