med-motEDS

Alla inlägg den 31 augusti 2015

Av med-moteds - 31 augusti 2015 11:35

Ung o kär firade jag 1 år tillsammans med dåvarande pojkvännen med en förlovning.

Jag är otroligt glad över att det inte fortsatte vara VI för alltid. Men jag är samtidigt otroligt glad för den tid vi hade tillsammans. Han var en bra kille-då.

Men som äkta make o i den sits jag är i idag tror jag inte hade passat honom alls på samma sätt. Men mycket kul hann vi med tillsammans!


Men det VI jag vill leva i det lever jag i nu. Ett VI med en fantastisk man. En man som gör allt för sin familj. En man som är en fantastisk pappa o äkta make.


Killen ja förlovade med mig då för 18år sen, honom har jag på fb o följer där. Kul o se vad det blev av honom o hans liv. Han lever oxå i en fast relation idag om än inte gift men med 3 kids istället. Hus o företag. Händig var även han. Tror minsann ja fallit för händiga killar rakt igenom, eller ja iallafall sen de blev mer allvar i leken med kärleken.

E kanske så som ja o en gymnasiekompis skrev i den där pärmen med allt klotter i på ungdomsmottagningen- Byggare älskar bäst <3


Idag ska ja iallafall bara softa o ta igen mig efter helgen. Har en begynnande huvudvärk oxå o ja känner de i höger käke. VILL INTE!


Robban susar på här hemma o ja håller koll på mailboxen. Väntar mail från Gneis om att de öppnat sin webbshop...


Väntade o väntade o väntade o inget mail kom... Som tur var kikade ja in på deras sida då o då, fall i fall o vid 19.15 tiden lyckades ja lägga varor i varukorgen o genomföra köp!

Strax innan  20 hade de visst kommit inlägg på fb att shoppen va öppen o 20.15 nåddes ja av ett mail att de var redo. men se då var ju redan mina inköp gjorda!

Lyckades klicka hem varsen vinterjacka o varsett par vinterhandskar o blev 2200kr fattigare på ett bräde... de e inte gratis o ha barn....

Om nu allt vi klickat hem passar så är det enbart ett par termobyxor o ett par vinterskor till sonen kvar att införskaffa så är de redo för diverse aktiviteter.

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards