med-motEDS

Alla inlägg den 8 april 2016

Av med-moteds - 8 april 2016 09:09

Mannen min han kom o la sig sent igårkväll, o ja anade ju att han hade hållt på o plockat vidare i vårt kaotiska hem o mycket riktigt. Helt galet hur uppstökat här va. Köket ska vi inte snacka om, de va en typ sanitär olägenhet   Nu kommer man in i huset utan o snubbla fram hahah


Tanken är att jag idag skall tapetsera sekretären. Men ja kommer få finbesök av vännen A o hennes F oxå nu på fm först o främst. 

Hoppas ja har nån pensel eller roller hemma till tapetklistret för ja tänkte köpt på konsum imorse, men se dehade inte ens nån billig 3pack som brukar finnas lite överallt.



De blev microkladdkaka med min vän o hennes tös. Asså hur go e inte denna lilla tös! 

Men innan de kom hann jag o kleta tapetlim på bitar av sekretären o sätta några våder på plats. Hann tom o skära till en av våderna en andra gång då jag tydligen hade mätt/skurit fel.

När töserna åkt hem vilade jag lite innan kleta jag på lite mer tapetklister o körde o hämta hem min loppa. Fortsatte med tapetseringen. Blev så där nöjd över luckan. O till lådorna visade de sig att jag hade gjort för breda remsor så de var bara o skära av de lite.

Bestämde mig för o göra en ny våd till luckan o när jag drog bort den gamla hade den så klart hunnit fastna så pass i färgen att lite drogs bort:-o Bara o dutta i lite med vanlig vit färg.

Blev bättre med den nya våden.

hade sonen till o hjälpa mig att lägga sekretären ner. Målade sen fötterna o lite undersida som kan komma o synas med vanlig vit målarfärg.

Är riktigt nöjd så här långt!  

Svårast var helt klart att skära ut för beslagen så att de ser vettigt ut. Där e ja inte fullt nöjd. Men Ja de kommer inte störa nåt större sen när jag bytt ut ringarna mot något annat. 

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards