med-motEDS

Alla inlägg den 10 april 2016

Av med-moteds - 10 april 2016 16:30

Att man har fotbollsmatcher så tidigt på en helg... Tur att mannen o sonen kunde åka själva;-) Samling kl 7 är inte något som denna kropp är så lycklig över.

Vaknade dock strax innan 7 av pågarna, men kunde ligga kvar en stund till kroppen va sugen på o kliva upp.

Varit ut i garaget o målat en andra, o förhoppningsvis sista runda på sekretärens fötter.

Käkar frukost o ska snart bege mig iväg o se om ja kan köpa ett begagnat skärp som ska bli handtag o så skruvar till desamma. Kött till kvällen ifall vi får besök av bror m familj.


Inget begagnat skärp fanns o få tag i så jag får kolla vårt eget skärplager igen;-)

Skruvar till de hela fick jag däremot tag på:-)

Ett Calvin Klein skärp (från nån av makens o mina första resor ihop skulle ja tro) fick sätta livet till o kapas i ett gäng smådelar. Stansade hål till skruvarna o skruvade igenom lädret. När sekretären är 100% torr om ytterligare nån dag tänkte jag skruva fast de på plats. Idag får vara en "torkdag". Förhoppningsvis kan den komma på plats imorgon.

Jobbig halsbränna i princip hela dagen. ett konstant lågt illamående osm stod o malde. Böjde jag mig fram blev de värre.


Vilat lite o nu ska vi ut o fixa färdigt i husvagnen.


Vagnen blev klar, piffad o fotad!


På kvällen kom bror med familj. Han hjälpte oss o skifta batteri o så o så käkade vi ihop. Mys. Ungarna härjade så klart;-)



Söndagen som skulle gå åt till o installera vår robotgräsklippare, skola om plantor o så i varmbänken- ja den gick mestadelen av dagen åt till att ligga i sängen m fruktansvärda huvudsmärtor:-(

Jag käkade frukost tog mina vanliga mediciner men va rädd för o ta nå mer då ja hade såååån jobbig halsbränna på lördagen.

Hann o tvinga mig själv o följa med o köpa betong o sen föll ja till föga för sängen igen.

Relpax fick slinka ner o så sov jag 2h. Tog inte allt så jag fick även ta 2 oxascand när jag vaknade till. Låg o vilade ett par timmar till innan jag masade mig ut i trädgården. Kunde ju så klart inte va helt stilla så jag började vattna myrbon o plocka upp gräskanter som maken skar bort. Fyllde i fogar där maken fick plocka upp stenen pga allt ogräs o gräs som växt in imellan. Skar själv en sväng kanter sen oxå...

Kommer bli supersnyggt när de e gjort o med gräsklipparen där så kommer den ju hålla efter kanterna mera oxå förhoppningsvis. men dee trist o göra de nu innan. Man vill ju bara få roboten på plats liksom!

Vi provade olika ställen att ha basen på. Men de får nog bli där jag tänkte först. Eller ja inte allra först för dit går de ingen ström;-) trist nog går han inte rakt in i boet utan från sidan o sen en piruett så de blir svårt med sidor på boet... Men ett snyggt tak får de bli iallafall! O så någon form av sida på ena sidan så han inte blir jättesynlig utifrån gatan.

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards