med-motEDS

Alla inlägg den 2 februari 2015

Av med-moteds - 2 februari 2015 08:30

Hipp som happ så var Januari över. Vet inte riktigt hur det gick till, men ja ska va ärlig o säga att de e riktigt skönt. För plötsligt är vi en månad närmare våren, solen, blommorna, värmen, mindre kläder.....

Hade inte sån "yrsel/matthet" på de viset idag som igår. Kom en liten runda men de blev aldrig mer av det.

Dock kom nackvärken/skuldervärken o skallebanken på de som så klart blev en migrän till slut...

Måste lyckas jaga tag på osteopaten, de här kan inte fortsätta!


Fick ett ryck o försöka få rätt på vilka prylar ja ska beställa till sonens kalas för plötsligt blev de lite halvbråttom då ja tänkte busa m min pappa när han fyller oxå, o så visa de sig att de visst ska fira honom ganska snart:-o

Gjorde min vanliga jämförelselista o skrev upp va prylarna ja vill ha kosta, ja om de finns i butiken överhuvudtaget vill säga. Vill gärna samla mina inköp för o slippa flera frakter.

 

 Denna gången blir det dock inköp på 2 webbuktiker o troligtvis även panduro hobby, men där kör ja förbi ändå imorgon em.

 

Så knacka de på dörren o en kompis till dottern kom o ville leka. Bråttom fick tösen för i få i sig frukost o klä på sig medan T gick hem o tog på överdragskläder. Sen lekte de en stund ute i den lilla snö som kommit under gårdagskvällen o natten.


Familjen körde bort en runda till svärmor o ja försökte njuta av tystnaden o lugnet av att va själv! Har ju haft krasslig dotter hemma i nästan en hel vecka så ingen ensamtid här inte.

Passade på o vila, sätta deg till gifflar o tvätta varvat med vartannat.

När familjen kom hem stod giffeldegen på jäsning o marsankrämen stod på svalning o ja fick svälja en relpax. En relpax som tog sin tid på sig o ta migränen över huvudtaget. Blärk!


Bakade ut gifflarna o blev besviken på utseendet... blev väl något bättre som jästa o gräddade, men hjälp va stora! Får helt klart göra mindre till sonens kalas annars orkar man ju inte fika de andra kakorna.

     

På bild i tidningen vid receptet...         Mina på jäsning....                     Mina gräddade....


får hoppas att det är som de sägs; att övning ger färdighet;-) hahah ja ja hade ju marsankräm i mina istället o de uppskattades av kidsen. Maken o ja tyckte de var goda men inte mer än så. Men som maken sa, me den där ringlade ckokladen över hade de ju inte blivit sämre;-)


Kollade sen bacillakuten med dottern o fick ett bra tillfälle o prata avspännt om smärta då de var det som var som tema denna veckan. Tycker de e bra program, alltid kan man utveckla något lite mer för ungarna. Eller ja för vår del blir de ju för dottern för då har vi mor o dottermys för pågarna har fotbollsträning. 


Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards