med-motEDS

Alla inlägg den 12 februari 2015

Av med-moteds - 12 februari 2015 23:45

Fortsatt feber på morgonen.

Lämnade pågen på skolan o körde hem o placera röven i soffan o fingrarna på tangentbordet. Fortsatt mörbultad sedan gårdagens osteopatbesök.

Dottern tog rejäl sovmorgon. 10:40 tyckte jag att det var me rän nog o väckte henne. Lite ont i örat när hon gäspade/gapade.

Tog en kort promenad o gick förbi en granne o hämtade en sak till en av mammorna på ridskolan. Ganska kallt ute. Bister luft liksom. Tog en runda i trädgården när vi kom tillbaka o nu blommar snödropparna! Önskar så att de skulle föröka sig där, men de verkar inte som att de stomrtrivs inte tyvärr:-( Gillar när snödroppar biladr ett helt hav ju!  

På em kollade hon o jag en film om en hästtjej; Klara. En fin film måste ja säga.

 

Klädde oss för o åka till stallet, hon fick den nye bruna idag o fick hämta henne i en utebox o ta in i en spilta i stallet o fixa klart henne där. Lycka. Men så tyckte både mannen o ja att hon gnällde lite mycket. Ifrågasatte om de kanske var så att hon inte orkade rida egentligen, men jo de gjorde hon... Gav henne ultimatum att sluta gnälla annars blev de inte ridning på sportlovet! Gav nog effekt för jösses som hon kämpade på lektionen. Superfina hörnpasseringar! De övade mycket på att få runda volter o böja hästen lagom mycket. Mycket arbetstrav o ingen galopp. De red på stora mittvolten, på stora Cvolten o stora A volten. Vände igenom volten, bytte om volt o så fick de lära sig nåt nytt; att rida på stora 8volter.

Som uppvärmning hade de tränat på o rida självständigt med mycket halvhalter, halter, ökningar o minskningar i både skritt o trav samt att böja hästen, göra bågar osv. Bra träning!


Blev väldigt kallt i slutet när vi fixade till ponnyn i stallet men mysigt ändå. Körde hem o så eskalerande min smärta o stelhet när vi kom hem från ridningen.


Donnan började åter o klaga på sitt öra... 


Fick en spännande kväll/natt till 13e. Donnan kom in när ja somnat o kunde inte sova. Fick lägga sig skavfötters m oss men väckte oss sen; hon kunde inte somna... Fick komma upp mellan oss men även där va de svårt o somna. Ligga på mammas arm, hålla mamma i handen, bli omhållen av mamma, vatten, upp o kissa... ja tillslut somna hon nångång mellan 01-02 typ... Mörbultad mamma ab!



Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards