med-motEDS

Alla inlägg den 15 februari 2015

Av med-moteds - 15 februari 2015 23:00

Allmänt plock o pill här hemma om ja inte minns fel. Minnet e ju som de är...

Jo förresten, vi klädde ju på oss rejält o åkte på fotbollsmatch. O fick hem en sur son som sa han skulle sluta spela fotboll, för han sög på o stå i mål. Fick ta ett riktigt seriöst djupsnack m honom om prestationskraven han har på sig själv. Han måste öva på o acceptera att inte alltid ha alla rätt på proven osv. o inte skylla fotbollsförluster på bara sig själv- de e en lagsport!



Provbakade en flätadkrans inför sonens kalas. Hittade tyvärr inte tidingen som hade receptet så ja improviserade lite. Tror bestämt ja hade  de inne för länge för jisses så torra de blev trots fyllning med smör o socker i 2av tre delar o dessutom rivet äpple i den tredje. Njae besviken ja blev. Måste leta reda på tidningen o baka en sväng till.o passa på o öve på flätningen o hur ja ska trycka ihop skarven för att den inte ska spricka vid gräddningen.

     



PÅ kvällen la jag o barnen äntligen in ordern på vårens fröer till den firma som barnen sålt fröer för.

Ska bli helt underbart när fröerna kommer, de bådar liksom gott med att börja förkultivera o så småningom så i drivbänken. OHH ja bara älskart!! De ger hopp om en vår o sommar!


Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards