med-motEDS

Alla inlägg den 14 april 2015

Av med-moteds - 14 april 2015 09:15

Idag var det så dags för o få min bettskena.... Enda fördelen med att få komma in dit e ju att tandläkaren e rätt snygg;-) ja o sen är han fantastiskt trevlig o förstående vilket är en enorm trygghet o STORT +

Gjorde förbaskat ont när han satte i skenan o för o inte snacka om när han skulel ha ut den.... Sprängde upp i huvudet:-(

Men han slipade till den en massa så han slipade o provade om vartannat tills den satt bättre. Nu ska ja testa mig fram o ha den nån timme om kvällen tills ja känner att ja e redo att ha den en hel natt.

Fasar för de, men kan de få mina käkar att slappna av så får de vara värt de. Vill verkligen kunan fortsätta tugga mat!!!


Var nere på banken o satte in ett gäng med pengar för skolprojektet. De andra klasserna har ja fortfarande inte fått kontonr från.


Köpte hem lite växter till en zinkbalja jag har som ja förra året "glömde" ute under vintern som då frös sönder i skarven o nu inte håller vatten.... Tänkte göra en härlig plantering i den o använda mig av lerkrukskärl till bevattningen. 2 lerkärl som fogas ihop med silikon o sätts ner i  mitten av zinkbaljan. Tanken är sedna att man fyller vatten i kärlet o så söker sig växternas rötter mot lerkärlet o får på så vis precis så mycket vatten som växten vill ha:-) Funkar det så är det helt optimalt för mig som är bortrest en del under sommaren o ändå vill kunna ha fina planteringar i min trädgård utan att släkt o grannar ska behöva springa här o vattna var o varannan dag:-)


Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards