med-motEDS

Alla inlägg den 1 april 2012

Av med-moteds - 1 april 2012 15:41

Lördag morgon vaknar man kl 7 och hör hur vinden viner...

Stiger upp och fixar frukost o sen låter det som om vinden mojnat lite så på med trädgårdskläder o ut o jobba  

Mannen o jag samarbetade så att 7 plantor av avenboken kom i jorden.

Ja det var så lång häck som jag hade tänkt mig, men ja vi blev lite fundersamma på om inte de sista 3 oxå ska få sällskapa dessa 7.

Så här fin är det tänkt att vår häck skall bli med tiden, eller ja den ska inte bli så hög, men den ska få någon form av kikglugg;-)

   Bilden är lånad från alltomtradgard.se


När bokplantorna hamnat i jorden tog jag sällskap av dottern o hennes kompis E, vi satte 3 potatisar, röd & gul lök & sådde isbergssallad, sommar morot o spenat i varmbänken. En liten ruta är där kvar o där i skall det få gro luktärter med tiden. Då jag glömt bort de där med gräs till påsk fick dottern & E även så lite gräsfrö i varsen kruka, uppskattat!

Vi gav sedan upp utetjänstgöringen då det var fruktansvärt kallt ute.


Em var kalasinspirerad, på vägen dit stannade vi till vid apoteket då jag i bakhuvudet hade att det var sista dagen på högkostnadsperioden, o jo då mycket riktigt. Ja jag har inte nått upp i det men hade ju rejäl rabatt. Gäller o passa på så det plockades ut va där fanns typ;-)

På kalaset blev vi bjudna på både lunch o fika, gott!

Men jisses så trött jag blev 5½h på kalas är itne att rekomendera för mig längre! humöret fick sig en känga o soffan var min vän tills jag bestämde mig för att sängen vore skönare vid 22tiden.


Söndag morgon vaknar man av väckarklocka -inte kul:-(

Men grabben hade träningsmatch med fotbollen redan kl 10 o med en man som är tränare så skulle de ju vara på plats en timme tidigare.

Frukost o sen göra sig redo för att kolla på dem. Jag är ingen fotbollstok, men man blir ju som mamma stolt o varm i hela hjärtat när man har en duktig son! Vilken målvakt!!

Så vi beställde faktiskt ett par målvakts brallor a´la knickers till honom. Skydd på höft o knä e ju inte så dumt o matchstället innehåller bara shorts o målvaktströjja:-(


I em har jag jobbat undan en del, jag har ju tänkt ha barnen hemma från fritis o dagis på onsdag torsdag för att de ska känan att det är påsklov, bäst då att jobba undan lite:-) På torsdag åker vi ju dessutom o campar:-) lovely!


Nu ska mannen åka o handla lite o sen ville barnen baka lite, kladdkaka är deras specialité så jag misstänker att det blir en sådan till kvällsfikat!

En stund till vid datorn o jobbet,  Mannen får laga maten undertiden o sen får det bli soffläge!


Imorgon ska jag träffa sjg H för första gången o troligtvis börja mitt träningspass, därefter blir det jobb o skriva ner lite inför vc läkarbesök på tisdag morgon med min doktor F som inte varit inblandad runt mig sen jag fick min diagnos så jag får väl berätta en hel del för henne kan jag tro.

Imorgon kväll är dottern inbokad på ett prova på pass på en liten ridskola några mil härifrån, de ser hon väldigt mycket fram emot, hoppas min kropp beter sig ordentligt!


Måste också nånstans in i mellan försöka få fatt på en mobil, antingen via fysisk butik eller på webben, men min nu 1½år gamla x10mini vill inte längre låta mig surfa:-( Jag som längtar efter appen hos bloggplatsen så man kan blogga i farten oxå! Måste bara bestämma vilken jag skall ha, ni vet jag är en snålis vad gäller mobiler;-) o dessutom gillar jag inte långa bindningstider för just den anledningen som nu hänt- de pajjar innan bindningen är över:-( Lutar åt en arc s:-)


Pst; lämnade igår ut min bloggadress för första gången. En tjej som bloggar själv, har mycket migrän precis som mig o har en gemensam kompis som tuttade ihop oss över nätet o desstom e hon sjuksköterska, ja de var hon som fick adressen. Vet inte, men bloggen ligger öppen, men jag har svårt att sprida adressen, vill va lite hemlig samtidgt som jag vill att den ska kunna hjälpa någon edsáre men framförallt är den för min egen skull!

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards