med-motEDS

Alla inlägg den 19 april 2012

Av med-moteds - 19 april 2012 10:36

Ja de känns lite bättre när jag fått lite mer perspektiv på de. Ja de betyder alltså inte att jag tycker att systemet är okej o att jag ger upp, nej då. men jag orkar bara inte va så ledsen hela tiden.

Jag ringde upp specialist sjg o bett henne ringa upp mig, ännu har hon ej ringt. Hoppas hon gör de snarast.

Sen har jag begört ut mina journalkopior från vc från augusti11 o framåt. ska läsa igenom va läkaren satt som behandlingsplan, jag vill nämligen minnas att neurologen sa att de va viktigt m sjukgymnastik o att även min läkare F höll med om de. Sen får jag utgå från de o slåss vidare.



Tisdagen åkte jag upp till jobbet o träffade bror min o jobbade där.

Däckbyte på bilen o ett besök på hjälpmedelsbutik hanns med. har beställt ett hållningsband nu, jag blev tipsad av spec sjg om rehband 1068, men hon på hjälpmedelsbutiken rekomenderade ett annat märke så hon bestöllde hem så jag får prova o tycka till. Kändes konstigt att va i en sån butik för egen räkning så att säga, de va jag ju m min brukare då jag jobbade som peronlig assistent.

Ja jag hann föresten springa runt i ett par olika skoaffärer oxå o leta efter merrell skor, dock utan resultat......


På em hade dottern sin första simlektion, vi föräldrar blev ut skjutsade från badet o fick stå utanför utom de sista 5 minuterna då vi fick se när de hoppade från kanten, dottern min hoppade i själv, de trodde jag ALDRIG!



Onsdagen var vigd åt först inskolningsträff med dotterns blivande klasskompisar o sen ännu en skojakt..... dock utan resultat:-(

Men desto trevligare lunch ihop med Goaste M med härliga bebismagen:-)

Hem o hämta barn o äta kvällsmat o sen var vi ute o jobbade ett par timmar i trädgården.

Sista bokplantorna kom ner på rätt plats, jag grävde runt äpplaträden så vi kan gjuta fin kant där sen:-) Mannen grävde sista biten i trädgårdslandet o jag krattade fint där de redan var grävt.

Häcken mellan oss o grannen började jag rensa ur från löven oxå. Tror bestämt jag skall lägga ny jord uppe i plantorna o sen lägga markduk utanför för o försöka få död på ogräset under denna säsongen, nästa år får de bli kakaoflis som marktäckare!

Kakaoflis skall även buxbom o lavendelhäcken på framsidan få tänkte jag liksom äpplaträdets trädringar. Hoppas de e så bra som de sägs mot mördarsniglar....


Torsdagen, städdag, dagisdag, jobbdag, skoletardag, simskoledag, trädgårdsdag.

Nja de blev inte riktigt enligt planerna då dottern precis när vi skulle åka sa att de kändes konstigt i magen, hon hade sagt när vi lämnade storebror i skolan att de kändes konstigt, hon va nog hungrig sa hon då. Nu trodde hon att hon druckit för mycket mjölk, men visa sig bara va 1- 1½glas o de  eju inte mycket så bäst hon fick bli hemma. Ringde dagis o ett barn hadde tydligen kräkt hemma i går kväll. Hoppas verkligen inte på magsjuka....

I skrivande stund har hon varit av med de onda en sväng o sen fått tillbaka lite, men hon släppte några fisar o gick o bajsade o nu säger hon de e bra igen, håll tummarna!



ja föresten jag har imorse tagit första ipren på många dagar, detta pga en stelhet o början till huvudvärk imorse. Ja igårkväll hade jag ont i mina fötter o nu vaknade jag stel i typ hela kroppen, känns i fingrarna oxå att ajg jobbade med dem. ont på framsidan av smalbenet. Vetekudde på nacken lindrade högersidans axel/nackparti som värkte. Ja jag tog helt enkelt i för mycket igår, men bara de inte kommer åter efter iprenens verkan så ska jag va nöjd.:-)


Jag har hunnit beställa hem 3 par merrell skor från brandos o hoppas på att något par känns bra. Tanken va ju ett skobutiksbesök idag,men jag vågar inte åka i bilen m dottern om de e magsjuka så de får helt enkelt vänta t imorgon. Hoppas verkligen att de skorna jag beställt kommer imorgon om nu mamma o pappa ska kunna kolla efter sånna till mig i usa innan de åker hem....


nahä, borde kanske ta tag i något här hemma o jobba några artiklar åtminstonde.

ha en fin dag där ute hoppas solen lyser på er oxå! //J

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards