med-motEDS

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

nåra jävliga migrändagar

Av med-moteds - 27 februari 2015 08:14

Vilken vecka. Vaknade med lättare migrän tisdag morgon, men eftersom vi hade besök på barnsmärt inbokat på em bestämde ja mig för o ta en relpax direkt på morgonen o somna en stund. 

Hämta hem tösabiten o vi käkade lite ihop innan vi satte oss i bilen o åkte t barnsmärt där ja satt i soffan en stund först denna gången. 

Hem o inom Kappahl på vägen hem, lämna mina förstora brallor o donnan fick sin "belöning" för sjukhusbesök, blev en söt ärmlös blus i jeans o spets.

Hem o vila. Kroppen säger ifrån o signalerar att den har fått relpax... 


Minns inte om mensen drog igång måndagen, men ja tror de var tisdagen trots att ja blödde lite på söndagen för sen pausade den iallafall på nåt konstigt vis. Kanske hormonernas spökande som gjorde migränen så skum denna gången??


Onsdag morgon o migrän IGEN men hejja tredje dagen på raken liksom.... o idag va de rejält...

tvinga mig upp o såg till att barnen blev klara o sen fick de knata till skolan. Själv svalde ja en relpax o la mig igen.

Sov från o till hela fm. Kände mig helt klart bättre då o tog en macka o en kopp kaffe innan det var dags o hämta hem donnan.


Fick sen för mig o betala räkningarna, kanske inte de smartaste draget när inte hjärnan är med på noterna... Ffa inte när man som jag vill ha stenkoll med budget på de olika kontona osv.... Att då göra överföringar från ena kontot till de andra osv njae hoppas iallafall de blev rätt...


Fick sen sällskapa soffan igen en stund.

Jag blev yr o konstig o illamående in i mellan, ja magkatarren kom så klart oxå på besök. Välkommen kära inneboende,, men du får gärna bo hos nån annan ett tag till....



Torsdag morgon Huvudvärken fanns bara som en lätt aning i huvudet men jisses såååå slut jag var i kroppen. Fanns inte på kartan att ja skulle fixa o lämna kidsen i skolan, de fick så vackert knata i dag oxå. Ja bädda ner mig i makens säng som är lite fastare o slumra till en stund. Fick va gps åt en vän som inte hitta här i stan när de stängt av hennes vanliga väg till vården.

Somna o vakna med ett plötsligt ryck o hjärtat skenade, måste drömt en mardröm.

Ont i min axel, bestämde mig för att ja tänker ringa vc igen o be om en tid för koll, inte ska ja behöva vänta över en månad för hjälp m den. Den ställer till en hel del för mig nu.

Mamma ringde berätta om en olycka en släkting varit med om.


Ryckte upp mig o körde o hämta svärmor m man vid stationen, de har varit utrikes o nu var de krassliga m rejäl hosta båda två, lufta ur bilen så fort de gått ut;-)

Hämta hem tösabiten.

Hon gjorde fint kort till kusinen som fyller 8 år imorgon!

Ridtajm:-) mannen fick komma hem o köra, ja våga inte ut o köra nåt längre, kände mig fortfarande inte riktigt klar i huvudet.

Första dryga halvtimmen gick toppen bra. Först va hon lite småseg men fick sen fart den lilla nya bruna:-) Hon som nu är donnans favvo. MEN sen fick hon nog vårrycket o bocka av donnan som ställde sig på fötterna m tyglarna i handen o blev nog mest paff. Upp igen o så ny galopp o jisses i min låda vilken bockning o av for tösen o landa på knä. På de igen o nu va hon rädd o snyfta lite men tog en galopp m spänd kropp o av for hon i en sjuhelsikes fart o höjd o landa på handen o svinga skallen fram o tillbaka, själv upplevde hon att hon slog huvudet i marken, ja vet inte för då skrek hon till o grät högt så ja va redan på väg ner till ridhuset typ. Ett smärtsamt finger o en rädd o ledsen tös fick komma upp igen o skritta m mamma bredvid sig ett halvt varv o sen avbröt vi. Men icke att mamma skulle leda in ponnyn i stallet, nä de kunde hon själv trots hon hade ont både här o där, men klä av ponnyn de fick ja göra;-) Alvedon o tejpning när vi kom hem.


Trots ja sovit så mycket senaste dagarna så somnade ja gott efter en stunds allasläsning vid 22.30tiden

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards