med-motEDS

Alla inlägg den 4 juni 2015

Av med-moteds - 4 juni 2015 09:37

Är inte den tid som ja ska vakna en vardag...

Skolan börjar 8 för kidsen o de innebär att vi bör köra hemmifrån 07:45 senast...

Ja litta bråttom blev de, men som tur var så fattade ungarna galoppen o skyndade sig bra idag! - Tack ungar! Ja släppte av de 07:57... inte den mest ideala tiden men sååå många minuter för sent lär de knappast ha trillat in i klassrummet... OM de inte hittat nåt annat kul längs vägen vill säga hahha


Fortfarande lite feber hos mig så ja satsar på en lugn dag fram till 16 idag oxå.

Eller ja ja tänkte de,,,, men planer förändras o nu måste jag tvätta donnans hoj eftersom pappsen kommer förbi o hämtar den för inbytespris idag. 

O imorgonbitti töms tunnan m trädgårdsavfall, tänkte faktiskt försöka fylla den... så ja ska försöka mig på o klippa gräset en sväng. O så behöver jag på jysk o byta storlek på rullgardinerna.

O som om inte de räckte så har sonen glömt den kaka han bakat till kalssen hemma på köksbordet. O snäll mamma som man är så får ja köra bort den till skolan sen;-)


Men bortsett från detta så ska jag VILA!!


Ja saker förändrar sig...

Gick ut o klippte gräset o satte mig sen vid datorn en stund.

Det kom ett sms om ett erbjudande på 25% på cyklar så ja slängde mig i bilen o köpte en ny hoj t loppan från mina päron.

Passade på o köpte en webkamera oxå. Ska ha den kopplad när vi är bortresta så får vi en signal om någon rör sig i huset + att bilder sparas:-)

Köpte även försenade morsdagspresenter. Kylväska o solcellslampor.


Hem o gömde cykel o iväg o hämtade loppan.


Försökte ta de lite lugnt på em innan vi for iväg på ridningen tösan o jag. Grabben skulle träna beachfotboll m polarna.

Mannen anslöt på ridningen i slutet. Idag galopperade donnan för första gången barbacka!! O Hoppade/travade över bom oxå:-) Red den lille o  vite. Han va lite lurig o ville inte riktigt bjuda på hindrena utan de blev stopp eller skritt över flera ggr...

Fikade efteråt o innan lektionen hade min o en annan tös gett fröken en tack för terminen bukett jag ahde gjort med fina rosor o massor av murgrönsrankor runt om o bergenia o hosta blad. Pärlor på tråd som pricken över i:et.


På kvällen ringde mina föräldrar o sa åt loppan o ta bort ett lakan i garaget, o jisses i min själ. Som hon hoppa studsa o skrek av lycka över sin nya fina cykel- PRECIS en sån hon ville ha. O sen va hon ute o cyklade en bra stund;-)

 

   

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards