med-motEDS

Alla inlägg den 9 juni 2015

Av med-moteds - 9 juni 2015 12:47

När jag gick på smärtrehab hade jag ju som ett mål att lära mig mer om min kamera o fotografera mer än bara med autoläget klick klick typ.

Det gick så där... Jag känner att ja måste nog gå en kurs för att lyckas komma en bit på väg. Så här långt är de myrsteg framåt som jag tagit. Jag klickar lite på de olika inställningarna o testfotar, men att sen veta när o hur osv de klurar ja inte riktigt ut. Hoppas kunna fota en hel del under semestern iallafall. fick ju ett fint stativ av päronen i födelsedagspresent:-)


Men hur som helst så var jag inne o läste i en annan eds:ares blogg idag o jisses vilka foton hon tar:-)

Kika gärna in om ni liksom jag vill få inspiration till att fotografera. http://madeleneenglund.blogg.se/

Ja mina bilder är inte i närheten av hennes, men jag for ut med kameran i högsta hugg i min trädgård o nedan är resultatet. En dle bilder blev ja grymt nöjd över faktiskt!

                                  



O minns ni denna som jag planterade 18april

                                        

                         som såg ut så här med skiffer 23 april

Nu ser den ut så här.... Snacka om att de växt...  

Av med-moteds - 9 juni 2015 11:15

Sovit som en riktig kratta inatt, vaknade 00:53 tyckte hela natten gått... 01:53 var de dags igen klara 2 min längre nästa gång... 02:55.... Gahhh

Drömt, snurrat på mig, inte legat bra osv. Sen vakna ja tidigt imorse kanske halv 6 o kunde inte röra min vä arm. vet icke hur ja hade legat men axeln o armbågen låg fel, de var en sak som va säker. Men så trött o i lallaland så ja vet att ja försökte pressa ner axeln mot madrassen när ja låg på rygg o ja minns nåt knäpp o en smärta men inte mer.... Har väl legat i nåt ytterläge eller liknande...

Vaknade med mens, hade noll koll på att de var dags nu hahah, men enl min cykel borde den tom ha kommit igår;-)



Klockan är i skrivande stund 11:15 o jag har redan hunnit stiga upp o få iväg kidsen till skolan, pratat m mannen i telefon 2 korta snuttar, handlat o käkat frukost, bokat osteopattid till mig o loppan, pratat med mamma i telefon, varit på gymmet o känt endorfinerna kicka in, handlat nya rullgardiner på jysk ( de hade 15% extra idag) o handlat lite nya blomster till krukan vid entrén!


Får nog känna mig nöjd så här långt med dagen o framförallt eftersom huvudet inte är helt med mig. Tog ipren till frukosten. Hoppas den o rörelse kan göra att nacken stillar sig med värkandet.


Vidare planer för dagen är att ta de soft en stund nu, plantera blommorna, hämta donnan, få besök som förhoppningsvis kan koppla in lite smarta saker, plocka lite i köket, vila lite mer, njuta av solen...

Ja utan inbördes ordning:-)


Dagen flöt på bra. Jag hämtade hem dottern, tog posten o tjöt av lycka. På dag 112 fick ajg mitt besked som på sitt sätt förändrar livet i framtiden. Lite mer jobb runt de innan allt runt ikring är klart. Men beskedet är kommet!

Satte vattenspridaren i trädgårdslandet, rensade lite ogräst i ett plattparti o planterade mina blommor vid entrén. Penseerna som hade vuxit sig ganska långa o tråkiga nu fick flytta till en rabatt där de kan leva sommaren ut som marktäckare på jorden;-) O en planta tog ja ner som snittblommor till utebordet:-)

   


Nåt besök fick vi aldrig men man o dotter bakade kladdkaka o vi firade mitt besked.


Av med-moteds - 9 juni 2015 09:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
fk · PRIVAT

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards