med-motEDS

Alla inlägg den 5 juni 2015

Av med-moteds - 5 juni 2015 21:45

Premiär för mig o cykla i år! Men de lär inte bli många turer i sommar, för fy sjutton va de direkt gör ont i sittmuskulaturen o oftast även upp i blygdbenet.


Denna gången drog den dessutom igång en migrän:-(

MEN donnan va överlycklig över att få cykla till skolan o dessutom på den nya hojjen:-)


Fick fixa till de sista på tösens förra cykel, annonsen på blocket gav napp direkt på kvällen så där skulle komma en redan vid 9 snåret o titta/köpa den. 

Migränen gjorde mig inte till den bästa säljaren så han lyckades pruta 200kr... Men men, smidig affär iallafall o skönt o få den såld! 


Pratade länge med mamma i telefon o hade tagit relpax. Lulla runt lite här hemma men insåg att jag skulle lägga mig o vila sista timmen innan tösen skulle hem. Slumra visst till o vaknade av telefonsignal men sket i o svara. trodde att de va cykelköparen o ja orka inte prata med honom. Lyssna på mobilsvaret o insåg de va fk. Ringde upp o fick ett lättande besked. Inom 2 veckor vet jag vad som händer mer med min framtid. Kanske tom innan dag 120...



På hemvägen fick hon allt cykla hem själv medan jag körde "bredvid", att cykla igen de fanns inte på kartan för mig tyvärr.

Vilade mycket på em. migränen ville icke ge sig helt. Men jag ahde ju lovat mjukglass till kidsen för o testa de m mjölk så ner på torget o de delade en liten mjukglass med karamellströssel:-)

 

Köpte kött till kvällsmat o hämtade nya gjutformen som skall bli en trädgårdsgång här sedan:-)


På kvällen var de oxå helt underbart väder så vi var ute mycket o invigde de nya trädgårdsmöblerna.

Så många premiärer blev de idag!


Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards