med-motEDS

Alla inlägg den 1 september 2015

Av med-moteds - 1 september 2015 08:39

Första höstmånaden o ja ja vaknade upp till en grå himmel o de har regnat under natten.

Hoppas regnet håller sig borta under dagen idag då sonen o hela mellanstadiet skall ha idrottsdag idag.


Fick samtal från röntgen att de fått mitt medelande om att vi kunde ta en återbudstid. Fick kallelsen igår o ringde o sa att vi kan ta återbud. O de löna sig visst för de hade en tid redan i em till oss:-)

Lycklig tös som nu ska få röntgat sin armbåge. Hoppas inte där e nåt knas, men samtidigt vore de skönt om man hitta en orsak till hennes smärta i armbågen. Blandade känslor som de brukar va inför en undersökning...

Får kanske ta o anmäla till försäkringsbolaget om hästbettet ifall det är de som ställer till bekymmer.


Såg en uppdatering på fb om att hallonen hade kommit så ja for trots min trötthet o lite huvudvärk ut till hallonlandet. Tog 3 askar m mig ut men hämtade ytterligare 2 sen. 

Köpte även lite ekologiska potatisar o morötter. Så härligt o veta vart de skördats.

Mina morötter ja sådde här ute blev de ju inget av:-(

O på tal om de behöver ja ut o rensa i trädgårdslandet o helst gräva efter kvarglömd potatis. De trista med o gräva så här på hösten är dock att sniglarna då lättare hittar gömställen o övervintra på... Får göra ett alternativ o kratta igen de uppgrävda igen sen i så fall.

Ska även testa att så en omgång m sallad i drivbänken o hoppas på att de funkar.


Borde skrapa o måla fönsterramarna till drivbänken oxå bara....


Men inte idag, blev så skakig o trött i kroppen efter hallonplocket. O i em ska ja ju köra iväg m dottern till röntgen så de får bli vila nu, eller rättare sagt först ska ja äta egen nykokt hallonkräm m grädde till, sen vila:-)


Lite halvsittande vila i sängen gjorde som tur var susen på skaningarna o att köra till röntgen gick bra. Åkte ner på apoteket oxå. Köpte bl.a ipren salva som vi ska köra en kur på dotterns armbåge med nu.

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards