med-motEDS

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

#%¤#¤%#%fan helvetes skit%&/(%&/(%/

Av med-moteds - 16 april 2012 12:46

ja så känns de nu.

Va ju nere hos sjukgymnasten på vc, sjg H. Hon fråga hur jag mådde o jag berättade om min förkylning o mitt migrän anfall efter förra träningen så jag ville hon skulle kolla när jag roddar speciellt.

Satte igång o rodda o så fråga hon när jag hade återbesök till specialist sjg M, aj innan sommarlovet sa jag för o få lite uppföljning av hur de gått tills dess o se om vi behver ändra nåt eller så o få svar på ev frågor om eds för hon kan ju lite om sjukdommen sa jag.

Den e  ju så lömsk vi e ju inte två som har lika. okej sa hon ja jag pratade med sjg M här på vc o hon sa att ni betsämt att när du va klar hos specialisten skulle du komma hit, ja sa jag jag tränar inte hos er båda samtidigt men att ha såpecialisten i ryggen o ni kan kontakta henne o få hjälp de ville ju läkaren F oxå liksom.


ja jo jag kunde ju träna där ett par veckor sen skulle jag ha fått koll på övningarna o de va övningar jag kunde göra hemma så de fick jag sköta själv sen.

 Jag talade om att jag inte kände mig trygg med det utan behövde hjälp att hitta mina lägen o hållningar ja då tyckte hon jag skulle träna på de var dag hemma,

Försökte förklara att de blir fel för mig då o att jag bara får ont. Men då sa hon att en gång i veckan räcker inte att träna där nej sa jag jag har sagt att jag tänkt utöka till 2 ggr /vecka bara jag känner att jag får koll på övningarna o att jag inte får migrän efter träningen för då blir de bara fel.



Frågade mitt i detta om hållningsband från ex rehband men nej de fick man bekosta själv:-( de var egentligen då jag började bli ledsen efetrsom jag känner att man ska köpa köpa köpa allt allt allt de  e inte de lättaste att få ekonomin att gå ihop med alla hjälpmedel o träningsredskap som skall till.  men ja jag har oxå ambitionen att få bli så bra som möjligt men jag behöver hjälp på vägen dit!


Ja vi har ju en gång till inbokad sa hon ja sa jag jag får fundera på de för jag orkar verkligen inte dra historien o jobba ihop mig med en sjukgymnast för o sen åka därifrån innan jag känne rmig redo för de o behöva leta upp nån annan som kan/vill hjälpa mig o börja om på nytt. de river upp alldeles för mycket känslor o suger energi ur mig.


Jag hade på sistonde accepterat lite o känt att jag mår lite bättre i själen. Har haft lite strul inför dotterns skolstart o lagt energi på o lösa de o så nu kommer detta. jag rasar igen o nej detta känns inget vidare.

Humröet blev katastrof o jag skällde nyss på dottern, ja hon hade gjort fel men jag borde inte skällt på de viset men humöret tar slut:-( De fattar verkligen itn ehur mycket energi de suger ur en genom att va så fyrkantiga o regelmässiga i sitt agerande. det är ingen person bakom patienten utan en bricka i ett spel känns de som:-( ett spel som bara ska generera pengar inte göra av med dem.



Hon undra hur lång tid jag tordde jag behövde för o bli trygg i övningarna, ja du de har jag ingen aning om.....

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av med-moteds - 4 januari 2017 13:01

När andra skriver årssammanfattningar kör jag en 4månaders summering av september-december 2016. Bloggtakterna har varit som bortblåsta, vilket jag så klart ångrar nu i efterhandL Inte ens min migränkalender har jag fyllt i som jag borde. Jäkligt t...

Av med-moteds - 31 december 2016 13:00


1december äntligen fick jag till att fastande komma ner till vc o ta B12 o två magsäcksprover. Loppan ett par timmar i skolan. På ridningen fick loppan testa en av fjordingarna. Efteråt va hon HELT slut. Röd i huvudet o matt. Hon o pappa fick gå o ...

Av med-moteds - 30 november 2016 12:45


1november var ja o snäckan inne på pedodonti för koll av hennes 3:or bl.a Därefter åkte vi på min akupunktur. Bägge kidsen var med för sen susade vi upp till mormor o morfar. Bytte däck på bilen o lappade stenskottet. Donnan något snuvig   2nov...

Av med-moteds - 31 oktober 2016 09:00

1oktober besökte vi svärfar med en present o fika inför hans födelsedag. Vi kan inte komma den dagen han fyller.   2oktober pälsade mannen o jag på oss o drog i lite regn in till storstaden o deras folketspark på barnloppis. Men hjälp vad folk ha...

Av med-moteds - 30 september 2016 12:45

1september skulle son o man samla hönor åt klubben, men se sonen blev i sista stund inkallad på match så mannen fick äran att åka själv;-) Undertiden var ju så klart loppan o jag på världens bästa plats- ridskolan!   5september ringde de i min ...

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards