med-motEDS

Alla inlägg den 29 maj 2012

Av med-moteds - 29 maj 2012 11:55

Har vi idag:-( Typiskt när sonen skulle springa sitt åliga skollopp o va ute hela skoldagen o därefter utedag med fritids....regn o grått, blåst o kallt......

Ja ja de har lovat sämre väder nu ett tag, främst lägre temperaturer. Hoppas vi får de ok på vår resa iallafall.

Idag har jag plockat fram lite som skall ut i husvagnen sen. Den är ju kvar hos mina föräldrar o blir fixad med elen. Imorgon ska jag nog köra upp där o hämta den, jobbar därifrån några timmar imellan tänkte jag.


igårem upptäckte jag en plita på kanten mellan ovanläppen o huden eller hur man nu ska beskriva de;-) satte på tandkräm som värsta huskuren o har gjort ett par ggr, håll tummarna att de INTE är munsår! har inte alls lust med det oxå, min mamma har ju en hel del bekymmer med det tyvärr.


kör en runda tvätt nu o allt eftersom så ska jag plocka fram o tänka till vad vi skall ah med oss o stryka de som strykas skall. Ja just de, platsgalgar skulle jag ju ta ut fler av i vagnen oxå!

Funderar på om jag skall lämna ner en av sandalerna jag fick av mina föräldrar till skomakaren för o få dem lite utlästade, tycker ju så mycket om dem o de är i skinn, men de är lite smala för mina fötter tyvärr:-( Får iallafall åka ner en sväng till apoteket o storshoppa inför resan. o att ungarnas högkostnadsskydd löper ut nu i dagarna. gäller o passa på medan man har rabatt. Sen ska vi försöka hålla oss ifårn butiker o allmänna platser så mycke vi bara kan nu inför resan, en kompis ligger m magsjuka nu:-o usch o fy låt oss slippa! Grannpågarna hade halsfluss i förra veckan o kom in här ändå efter en pc dag o vilel leka, nej tack nej..... sonen min har haft 2 rundor halsfluss i vinter/vår så nej vi slipper gärna!

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards