med-motEDS

Alla inlägg den 1 september 2012

Av med-moteds - 1 september 2012 22:56

Och sonens rum. Hans skjutväggar monterades ner, hyllplan togs bort vägg målades osv. Klädkammaren fylldes med hyllplan elfakorgar o hyllplanen fylldes m kartonger. Än är vi inte klara o eftersom de ska bli överraskning för sonen så har dr varit hos farmor o sen ljög vi att vi hade stökat ner så han får sova på madrass i vardagsrummet;-)
Idag har de varit på museum, leksaksmuseum, kollat 2 uppträde m musik.
Imorgon följer farmor m sonen på fotboll så då har vI några timmar på oss att slutföra o piffa till :-)


Tyvärr kan jag inte få upp den nya gardinen även om jag skulle hinna sy den. Detta för att jag missade väggfästen t gardinstång på Ikea idag:-( o 2ggr Ikea på 3 dagar får räcka;-) tror jag beställer på nätet. Snabbt fixat m gardin om resten e klart!
Sen blir de ett par rundor till vinden för mannen, på tisdag nån runda till tippen o sen ska lite lämnas t loppis o lite ska ut på blocket.


Dottern ska på barnkalas imorgon om vi ser att bajset blivit rött= maskar e döda!


Nej snart sova, ska bara få sonen Att somna först....

Av med-moteds - 1 september 2012 07:56

I o öö ja som om de inte räckte för söta dottern upptäckte jag igår kväll springmask hos henne:-( fick bort en jättelång som nog va på väg o lägga fler ägg:-( usch blä o fy. Idag blir de medicinering, lakan o handduks byte o dammsugning, de räliga äggen ska bort!!!!

Men en fråga som uppstod var, när efter medicin dör maskarna? Hon ska ju va hos farmor men vi vill ju inte smitta..... Får fråga på apoteket. Ska stå där när de öppnar;-);-) sen hoppas vi på icke rosafärgade möbler golv o väggar.... När sonen va typ 2-3 år fick han mask:-( fick flytande vanquin o kräkte givetvis upp de som biverkning o jag vill lova att de färgämnet skojjar man inte bort.....

Ha en bra dag för de ska jag försöka ha!

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards