med-motEDS

Alla inlägg den 21 september 2012

Av med-moteds - 21 september 2012 20:15

Varför upptäckte man inte den när de undersökte dig som barn?


Ja jag hade ju inte sådana problem som barn, men sen som vuxen har de ju kollat mig på flera sätt men mammas sjukdom ( ehlers danlos syndrom) är ovanligt o inte så många doktorer som kan så mycket.
Funderar du ofta på det?

Ja ibland

Va tänker o undrar du då?

Om jag kan ha den eller få den typ.

VAD SVARAR MAN EN 9 ÅRING PÅ DE????
De tror jag o hoppas jag verkligen inte.de verkar inte så (men tyvärr ev för din lillasyster men de säger jag inte) tycker inte du ska va rädd för de, vad som händer framåt vet vo de finns i ju inte o de finns ju så mycket annat som kan hända

Ja som typ cancer

Jo men andra saker oxå.

Mm men jag tror inte heller jag har den för jag har nästan aldtig ont i huvudet o jag kan springa, de kan ju inte du o du har ofta ont i huvudet


Jo de e sant!
Men älskade, jag e glad att du pratat med mig, frågar o så om de e nåt du tänker på eller undrar. Älskar dig!

Mm


Ja de va både jobbigt, fint, skönt osäkert att få detta samtal medan vi packade ut i husvagnen för en helg m den.
Sista helgen m familjen för denna säsongen?! På platsen där kärleken blomstrade för första gången mellan en 18 årig tjej o 21 årig kille som numera, drygt 13 år senare e herr o fru, mamma, pappa, faster farbror o ingifta moster o morbror. Husägare osv. Herrejisses de kunde vi väl aldrig tro där i bakfylle o fylleångerna midsommardag 1999!
Älskar mitt liv eller ja inte sjukdommen som förstör så mycket, men min fina familj! Vill rädda er från allt ont, vill verkligen inte ha lämnat vidare denna skit o har jag de hoppas jag verkligen forskningen gör framsteg o kommer med åtminstone bättring men helst bot!!!

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards