med-motEDS

Alla inlägg den 17 maj 2015

Av med-moteds - 17 maj 2015 21:45

Att få ett sms från sin dotter som väckning... de e kärlek de! Hon skrev godmorgon o berättade att de skulle äta frukost typ. Från morfar kom de bild på MORMOR o loppan. De hade ringt ut henne till skogen:-)

Upp o duschade o packade lite saker vi skulle ha med oss. Smörgåstårta o tårta bl.a Käkade frukost o sen körde vi.

Shopping i staden. Ja köpte mig en ny bh. Stort behov då 2 vita hade knäckts i bygeln o de e inte nice;-) Min favvo finns hos twilfit.

Kollade kavaj/kostym till mannen men beslutade oss för o avvakta tills behov uppstår. De som var på kampanj på dressman va polyester o de andas tydligen inte alls....

Mannen handlade en skjorta för sitt presentkort han hade sedan födelsedagen för 2 år sen;-)


Körde sen o luncha hos mina päron o snabbmös m donnan som haft de så bra!

Vidare på 30års kalas där vi bjöds på tårta o smörgåstårta- mumma!

Hemom päronen igen o kollade smartare än en femteklassare innan vi styrde kosan mot husvagnen igen o jisses som de regnade när vi körde!

Kallt som sjutton i husvagnen då vi sänkt graderna innan vi åkte. 13* inne ÄR kallt! Tur gasolen värmer snabbt o då va de skönt o krypa ner under täcket o läsa en stund innan tittorna slöt sig!


10 i 10 vaknade ja återigen av en sms signal, va farsgubben som ville ja skulle kolla fästingar på snäckan. Han hade plockat 3 på sig själv. Skönt nog hade hon inga.

Tog en lugn morgon m frukost o så i husvagnen. Ute regna o hagla de om vartannat o de blåste så hela vagnen gungade. Bestämde oss för o köra hem när vi packat klart. 

Hemma blåste de men regnade inte så mannen klippte gräset o ja o snäckan åkte till IKEA o köpte fler gardinstänger o tillbehör till de.

På kvällen kom en stång upp:-) Kommer bli kalasbra när alla är utbytta. 

Beställde oxå plissegardiner till vardasrum o en slags rullgardin till ett sovrum. Hoppas de blev rätt nu, ja snåla o beställde i tyskland,-) Kommer kosta oss i runda slängar 2000kr totalt m frakt.

Hemma kostar 2 rullgardiner 800 (ca 600) o vad plisseerna kostar i de märket har ja dålig koll på. På moogio kostar en ca 1500. Blir de bara rätt så har vi tjänat en slant iallafall!

Tycker de e smidigt att kunna justera plissegardinen fritt. Om solen är mitt på tex o stör tvbilde så kan man kasa dit den där. elle rom man vill ha de som en gardin, ja då drar man upp den i överkant. Eller vill man ha insynsskydd/ skydda blommorna, ja men kasa ner i nederkant då.

 

"rullgardinen" är med olika "ränder" så man kan ha delvis insyn eller mörklagd:-)  


Om de funkar så som ja tänkt mig är de inte omöjligt att de blir fler beställningar till andra rum/fönster framöver. Skulle vilja ha fjärrstyrning i vårt sovrum;-) men vet i sjutton om ja fixar de via en tysk sida;-) Tyskan e inget o skryta med direkt.


På kvällen började ja känna mig som om ja hade feber o ont i halsen. Tog tempen men ingen feber. Tog en loratadin, antar att de e pollenallergin som kickat in igen.


Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards