med-motEDS

Alla inlägg under januari 2014

Av med-moteds - 2 januari 2014 12:17

Klockan ringde imorse, men jag hade vaknat precis innan den o låg nu o drog mig o småslumra. Så hosta maken till o jag hoppa höt i sängen hahha


Va inte jättepigg kl 9 kan jag lova, men bara o på med kläder o göra mig klar för arbetsträning.


Va in på lindex sen o shoppa lite till dottern på rean, hon byter strl nu så de passa bra. Tyckte lite synd om sonen då jag inte hitta nåt direkt till honom. så en tischa fick han m paul frank på o blev glad.  Nu är de så pass stora att de måste kunna förstå att vi handlar till dem när de behöver o inte bara för att den andra får.

Stod där o skulle ha ett par leggings till hennes svarta tunika/blus. Hade tänkt mig ett par svarta med nån detalj på, men när jag berätta de för dottern innan i veckan sa hon nej- då blir de svart o svart! Så bäst o skicka bilder hem så hon fick välja mellan dessa två      o valde zebraleggingsen.


Nu ska jag vila mig en stund o ikväll ska vi till ridklubben då det är igenridning. Ska bli kul o se vilken ridlärare, sammansättning av grupp o vilken ponny:-)


edit: ridningen gick riktigt toppen! Ordinarie ridlärare som gav dottern hennes favvoponny, lille vite E!

De var 5 barn i gruppen o en stor D ponny fick täten men sen dottern efter. De funka inte så dottern blev tätridare, en av hennes första gånger o hon fixade det GALANT!!

Hon har "slarvat" lite med vägar o så innan så jag har inte trott hon greppat de riktig, emn jisses när hon red först red hon perfekta vägar! Tom så ridläraren påpeka efter att hon verkade mer vaken pigg o skärpt o framförallt glad. Kul o höra! Så farmor fick verkligen se ett bra pass när hon var med!

Av med-moteds - 1 januari 2014 14:52

Må 2014 bli vårt år!

Må familjen få må bra, så bra vi nu bara kan. O låt de lösa sig med aktivitet osv för mig. Låt maken få komma in på sin utbildning o låt barnen få ha de bra i skolan o med vänner!


Vi började det nya året med o titta på alla raketer runt omkring o därefter skåla i päroncider.

Sen skulle trötta familjen lägga sig men kände att det luktade väldigt brännt o typ brandrök här inne. Kikade ut o upptäcker att en stor fyrverkeripjäs som grannarna nyttjat på gatan nu står vid deras häck o brinner!

Stod o kikade en liten stund men insåg att snart tar de sig i häcken o därefter vidare i sopskåpet o därefter stod bilarna risigt på de. Så jag gick o knackade på. En vinflaska fylld med vatten senare så rök de sjukt mycket men de hade tur o fick de släckt med vatten!


Sen somnade vi gott o sov till 10:40:-o Ungarna va inte ur sängarna förrän 11:30:-o

OPS ,nu får vi börja vända dygnet rätt igen;-)


Lång fruksot o reprisen på så mycket bättre på tv´n o nu håller jag på o bakar tårtbottnar till kalasandet.

Grabben va ute o cykla m en polare o nu spelar de dataspel, dottern va ute m några kompisar o ville ta in dem oxå här , men nix inte idag. Så nu e hon m maken o röjjer på vinden. Får bli en runda på tippen imorgon eller på fredag o slänga skiten!

              Likadelar tårtbotten! Som sonen o hans kompis visst tyckte luktade fiskpinnar när den va i ugnen:-o

Fina tårtbottnar blev det iallafall som nu ligger i frysen i väntan på att användas.

Soffkväll sedan o försökte lägga oss i lite mer hyfsad tid.

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards