med-motEDS

Alla inlägg den 2 mars 2015

Av med-moteds - 2 mars 2015 10:15








Idag tänker jag skriva om en så ytlig sak som nagellack!

Ja tycker det är jättesnyggt med snyggt målade naglar. Tyvärr är jag ingen höjdare på att måla mina naglar o för de andra så börjar de skavas av typ innan ja har hunnit måla färdigt:-( Dvs då är det inte kul o hålla på o fixa sina naglar!

Till bröllopet gick ja iväg o fick byggt naglar, men hjälp va de skadade mina egna naglar.... Så de vågar ja mig tyvärr inte på igen. men så såg jag någonstans om nagellack som håller länge o började googla, upptäckte att man slutat sälja detta, de hade blivit säljstopp av någon anledning. Men ja gav mig inte utan googlade vidare o hittade depend 7days som lät spännande o när ja sen trillade över en bloggerks här på bloggplatsen som visade sina naglar när hon målat med olika depend 7days lack så bestämde ja mig för o ge de en chans! Men se de var inte så lätt o hitta ännu så ja blev så glad när ja var med mamma o handlade på ett Maxi o de fanns där! Stratkitet kosta 99kr o de nagellack som avgör färgen kosta 39kr. Dvs det är det lack för 39kr som man vill ha flera olika av;-) Jag valde ett ljust lack första gången nu för o testa för ja e som sagt inte så duktig på o måla o med ljust lack syns de inte lika mycket om de inte blir bra  

                     

               Så här ser startpaketet ut           o detta är baksidan med färgnr på de färgade lacket



Jag glömde tyvärr att fotografera direkt den dagen jag hade målat, dvs 21feb, men så här såg de ut den 23 feb:









   

O så här den 27 feb, dvs 6 dagar efter målningen. 

Dvs på mig höll det inte i 7 dagar, men helt klart mycket bättre än vanliga lack!!

Jag kommer fortsätta att använda detta lack. O nästa gång ska ja försöka få den där kanten vid nagelbanden.Släppet Kan bero på att jag målade ända upp till de.

För i kanterna bildades efter några dagar liksom luft under nagellacket o gjorde att man kunde dra av stora flagor. uppe i nagelkanten hände inte det. 

Återkommer med resultat nästa gång:-)

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards