med-motEDS

Alla inlägg den 18 mars 2015

Av med-moteds - 18 mars 2015 22:45

Härligt med en dag med kidsen så här mitt i veckan:-) Vi hade sedan några veckor tillbaka planerat att åkt till en stor blomsterbutik som har olika utställningar.

Satte klocka o åt frukost o fixade lunchmackor innan vi begav oss.

Väl där hade vi några mysiga timmar där vi shoppade, tittade på utställningen o så fikade vi i caféet.

Köpte den mest klockrena påsktuppen för en EDS;are;-)

   

o  en ny pelargonstickling, den ska bli vit o är tänkt till framsidans kruka   


När vi var nöjda så satte vi oss i bilen o luncha på våra medhavda mackor innan vi åkte till ett panduro o köpte på oss ett gäng med hobbyfärg. Tänkte gjuta gipsfigurer en dag som barnen kan måla sen:-)



Bildbomb från utställningen

                               


Efter dessa besök besökte vi lite snabbt ett köpcenter. Ungarna ville nog gått där längre, men det fanns ingen ork till det i min kropp.


Fick hem o lägga mig platt på soffan efter en stunds massage av sonen sedan. Men gud vad det var värt den tröttheten o smärtan!

Ungarna betedde sig helt exemplariskt o ja stornjöt av denna stunden!


När mannen kom hem på kvällen hjälpte jag honom lite med att få ut konstgräset på framsidan. 

Fick även plocka undan lite här hemma inför morgondagens städning o leta efter ett kort som dottern fått från skolan men som tyvärr har försvunnit.....

Mannen sågade av noterna som var kvar på "lådan" med isolering till varmbänken o så fick han såga av en bit o korrigera mitt misstag i måtten.... 


Av med-moteds - 18 mars 2015 08:43

Lämna tösen i skolan o pratad em fröken om att hon nog kan behöva hjälp med vissa saker, bla att få på vanten på tummen.

Tösen blev pådykt av typ halva klassen som absolut ville få skriva på hennes gips;-)



Hämtade i skolan o hörde undertiden att där va liv i luckan i sonens klassrum:-(

Visade sig senare bero på att förken inte mådde bra o hade gått hem. En elev fårga varför o fick svar från läraren att de behövde inte alla veta, varpå tösen fick fnatt o börja gorma om att då kund ehon oxå bara dra o så var de igång... Asså herregud....


Tösabiten min fick följa med sin mamma till bettfysiologen o va med när mamman fick gegga i en skena för avtryck till bettskena både uppe o nere:-o o s fick ja bita på en vaxplatta.

 

Nåt liknande detta kommer väl min bettskena se ut skulle ja tro. lär få veta det den 14april...


På hemvägen körde vi till en tygaffär o köpte tyg som ska bli en mössa till donnan. Provsydde en prototyp i bommulstyg o de va tur för den blev för liten. Fick modulera m mönstret då de bara var till barn upp till 4 år. Klippte tyget till originalmössan men orkade inte mer sedan.

Av med-moteds - 18 mars 2015 08:38

Hahah låg nu på morgonkvisten o kolla mobilen, ungarna har studiedag så man kunde ligga o dra sig lite. Upptäcker då att jag den 18 mars 2013 skrev att jag missat bloggens födelsedag. 

Fick helt ärligt gå in i gamla inlägg o leta efter när jag startade bloggandet. Ja året-2012 vet ja o tänker ja efter vet ja ju att de skedde i Mars, men datumet....

Jo de visade sig vara så att födelsedagen var visst på kaosdagen- 14 mars!!


Så GRATTIS till bloggen, även om den bytt namn sen jag startade upp den från början.

3år sedan jag började blogga... Har blivit ett gäng inlägg även om de inte blivit så många som ja egentligen vill, dvs ett om dagen. Vore ju toppen om ja bloggat var kväll istället för o efter konstruera vissa flera dar i efterhand. Vid efterkonstruktion kommer icke mitt mående med. Jag e specialist på o förtränga när ja inte mått bra! Visserligen e de skönt o inte älta o fastna i det dåliga men för mitt eget minnes skull just m bloggen vore de toppen o fått ner det på print innan ja släpper de.

Ja ja


Nu var det gratulationer till bloggen ja skulle syssla med o inte gnälla på mig själv....

Så Hipp hipp hurra så där 4 dar i efterskott kära bloggen:-)

 

Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards