med-motEDS

Alla inlägg den 25 mars 2015

Av med-moteds - 25 mars 2015 23:15

0 NOLL precis så stod det på makens lönespec. Jo men tjihoo va kul när jag är hemma sjukskriven o har en fantastiskt hög ersättning *ironi*

Företaget har missat att han har bytt tjänst så istället för utbetalning så fick han en skuld även till nästa månad... jo men tjena. Tur att vi vet att det är fel o att det kommer korrigeras. Var bara så vackert att föra över från sparpengar till räkningskontot så att räkningarna åtminstone blir betalda!


Jag åkte in o lämnade hans holter på sjukan o hälsade sedan på min fd brukare o gav honom hans present bara så där 2 mån i efterhand, men bättre sent än aldrig. Fick lite mys där o åkte sedan till ett köpcenter o köpte ett våffeljärn till belgiska våfflor.

Köpte mig en scones o cappucino på esspresso house som ja käkai bilen på hemvägen. Köpte på mig 2 säckar kakao till när ja körde hem. Plockade upp dottern som frös, ja fyyy sjutton så isande kallt det var ute idag:-(


Axeln värker o ja får passa mig för vilka rörelser som jag gör helt enkelt.


Ringde en massa samtal om mitt förlorade handikapp tillstånd:-( Än är det inte inlämnat:-( fan alltså kan de va nån som lagt beslag på de, hoppas inte. Ja vill itne tro de om folk att man lägger rabarber på en sån sak som man hittar. bläää Ja ja känns som att ja kommer få besöka farbro blå o göra en anmälan o sen besöka kommunen o ansöka om ett ersättningskort. sååå onödigt!


Hade i princip hela dagen en jobbig huvudvärk som ja trodde skulle bli migrän men sen helt plötsligt så var den bara puts väck, ja ja klagar inte;-)


Sonens klass skall ah fredagsmys på fredag  de som ville baka till de fick gärna göra de så sonen bakade snoddas. 

Planerade en del inför konserten m sonens klass, ligge ren hel del planering bakom o då har vi ändå mycket serverat från de osm gjorde de förra gången. Men å andra sidan är vi färre personer o har kortare tid på oss.


Mannen o jag körde månadshandlingen på ica på kvällen o sen kollade vi biggest looser o käkade belgiska våfflor, e väl passande....

Gjorde veckans matbeställning på mathem oxå innan ja somnade.


Presentation


Välkommen!
Bloggar om livet med EDS & om min familj. Skriver anonymt o hoppas att läsare som känner/ vet vem vi är respekterar o undviker namn i kommentarer som jag annars blir glad för!Vill du veta mer? Klicka på "visa presentation"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards